İşler yolunda mı gidiyor? TBM / Tıklamalar / TO

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uzun videolar calısıyorsan video içi reklamların en fazla 3 tane olsun ce videonun basında olsun... bu sekilde benim bgbg 1 tlden 3 tlye fırladı.. ama kısa videolar calısıyorsan bir öneride bulunamayacağım.

Hocam uzun videolarda hangi dakikalara reklam koymayı öneriyorsunuz?
'fazla 3 tane olsun ce videonun basında olsun' burda kastdettiğiniz nedir? video başı reklam açıkmı olsun?

TBM ve tıklanmalar yerlerde sürünüyor 0,03TL tbm mi olur :)

edit ;an itibari ile telif hakkı ihtarı aldım. Kazançta bir düşüş olur mu arkadaşlar? ne yapmalıyım.

Telif neyden geldi hocam ya özgünde bile telif mi geldi ?

Haber videosundan aldım hocam. Bende anlamadım şuan Telif hakkı ihtarları İyi durumda değil diyor. uzun videolar kullanmamda kapatıldı. Adsense kazancım günlük 10 15 liradan 5 liraya kadar düştü.

bir haftalık kanal adsenseye bağlayışımın ilk günü

Valla 1 haftadır TBM'dende TO'danda memnunum.TBM en düşük 0,09 TL TO %2 lerde geziyor.Benim için gayet iyi :)

TO'nın maşallahı var 10'un altına düşmüyor benim inşallah bir sıkıntı olmaz.

Aynen Çok düşük kardeşim. 38 bin izlenim almışın. ben standart 25 Bin görüntülenmeye 60-70 tl alıyorum. TBM 0,12-0,18 arası. - T.O 1,20- 2,10 Değişiyor. Bu haller normal standart bana göre.

tıklama başına yüksek para veren ülkere çalışmanı öneririm.

Konuşacak birşey kalmadığına göre konu kilit !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri