işletme mi normal mi

berkribas

Kayıtlı Üye
pinterestte işletme hesabı açmadan çalışan var mı , istatistik dışında bir artısı yok diyen de var işletme açmaz isen hit almazsın diyen de var ..

geçenlerde yanlışlıkla bi hesabı işletme hesabına geçirdim,geçmesi 1dk sürmedi.onu silip,normale döndüreyim diye 20dk ugraştım,bulamadım :) hesap zaten sıfır,yeni hesaptı diye umursamadım ama işletme hesabını iptal edip normale çevirmek varmı diye kafama takıldı.

neden ?

---------- Spam Engelliyici 03:59 ---------- Önceki Mesaj 03:58 ----------

geçenlerde yanlışlıkla bi hesabı işletme hesabına geçirdim,geçmesi 1dk sürmedi.onu silip,normale döndüreyim diye 20dk ugraştım,bulamadım :) hesap zaten sıfır,yeni hesaptı diye umursamadım ama işletme hesabını iptal edip normale çevirmek varmı diye kafama takıldı.

yani işletme kullanmıyorsunuz ? bana birisi fazla index almazsın görüntülenmen artmaz dedi o yüzden konuyu açtım siz bayadır kişiselden kazanıyorsanız bende full kişisel açıcam

neden ?

---------- Spam Engelliyici 03:59 ---------- Önceki Mesaj 03:58 ----------

yani işletme kullanmıyorsunuz ? bana birisi fazla index almazsın görüntülenmen artmaz dedi o yüzden konuyu açtım siz bayadır kişiselden kazanıyorsanız bende full kişisel açıcam

ben 6 yılı geçti pinterestden sitelerime hit çekerim ve işletme hesabı kullanmıyorum ama kimseyede kullan yada kullanma diyemem.istatistiklere bakmak hariç benim bi işime yaramıyor işletme hesabı,onunda farklı bi yolunu buldum.özel olarak yazdırdıgım yazılımlar var,bu iş için yıllardır kullandıgım.istatistikleri ben ordan takip ediyorum,işletme hesabına gerek duymuyorum bu yüzden.

istatistiklere bakarak,hangi içerikler,konular daha çok ilgi çekiyor bunu takip edebiliyorsunuz.yeni içerikleride ona göre ayarlarsanız kazanç artışı olacaktır tabiki.bunun haricinde bi farkını,faydasını,zararını görmedim ben işletme hesabının.deneme amaçlı işletme hesabına geçtigim hesaplarım oldu tabiki ama onlarda bi fark görmedim analiz haricinde yani.

neden ?

İstatistik dışında bir etkisi yok demişssin ama istatistik çok önemli.

Sonuçta spam yapıyorsun ve deneme yanılma yöntemiyle içerik arıyorsun, hangi içerik gösterim almış, hangisi repin almış, hangi pinden ne kadar ziyaretçi gelmiş bunları bilmeden tutan içerikleri nasıl tespit edeceksin.Bunları bileceksin ki kazanç getiren içerikleri tespit edebilmen lazım.

Mesela bir tane tattoo hesabım vardı 500 repin almış pinden günde 1 tane hit geliyordu.Hiç repin almamış pinlerden hit gelebiliyor.

Kazanç getiren içeriği keşfedebilmek için istatistik şart.

neden ?

Sonuçta spam yapıyorsun ve deneme yanılma yöntemiyle içerik arıyorsun, hangi içerik gösterim almış, hangisi repin almış, hangi pinden ne kadar ziyaretçi gelmiş bunları bilmeden tutan içerikleri nasıl tespit edeceksin.Bunları bileceksin ki kazanç getiren içerikleri tespit edebilmen lazım.

Mesela bir tane tattoo hesabım vardı 500 repin almış pinden günde 1 tane hit geliyordu.Hiç repin almamış pinlerden hit gelebiliyor.

bu işle ugraşan çok kişiyle konuştuk bu olayı,ne yazıkki genel olarak böyle çalışan insan sayısı çok yok hocam.millet otomatik kuruyor botu rastgele,ne çekerse,ne eklerse eklesin mantıgındalar.zaten spam yapıyoruz,bide içerik analizi falan filan bunlarla mı ugraşıcaz tarzı düşünüyorlar.

bu işle ugraşan çok kişiyle konuştuk bu olayı,ne yazıkki genel olarak böyle çalışan insan sayısı çok yok hocam.millet otomatik kuruyor botu rastgele,ne çekerse,ne eklerse eklesin mantıgındalar.zaten spam yapıyoruz,bide içerik analizi falan filan bunlarla mı ugraşıcaz tarzı düşünüyorlar.

Doğrudur hocam, özellikle fashion, hair style ve tattoo kategorisi çöp olmuş durumda.300-500 repin alan pinlerden nerdeyse hiç hit gelmiyor.Herkes aynı kategorilerde yüzlerce site kuruyor.

neden ?

Anladım fakat şunu da merak ettim ben decorasyon hesabi kurdum 10 keywordlu, bu hesabın adsenseden tuttuğunu anlamaz mıyım? Istatistiklere bakıp bayaa bir görüntülenme alan hesabımdaki top 5 pinin keywordune göre mi çalis diyorsunuz analiz olarak yani tam kavrayamadim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri