Ispanya - Silli maçı ne olur?

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar .. zaten ispanyaya 1.75 den oynadım fakat fikirlerinizi almak istiyorum .. ( H1 de denenir mi? )

bu arada iddada 1.55 den 1.40 a düşürmüş

H1 Bilmem Ama 1 Garanti Hocam Şili'de Sağlam Takım Üstte Mantıklı Ama Ne Yazıkki İddaa Oranlarımız Dünyadaki En Düşük Oranlar Oldğu İçin Kupon Yapmak Gerçekten Çok Zor

h1 veya ilk yarı 1 ikinci yarı 1 oynanır.

illegal oynuyorsan kart bahsine gir çok kart olur gibi ispanya hırslı başlayacak şilinin durumuna göre kırmızı kartlar çıkabilir

1000 verdim 1.750 veriyor bakalım maca da bakmıcam heyecandan dolayı :D kalp krizi filan geciririm

evi arabayı ipotek yaptırıp kredi çekin ispanyaya oynayın beyler :) ciddiyim :)

Hollanda macini tutturamadim belki bu tutar :D
Ispanya Hollanda maglubiyetini ortmesi lazim bunlari da zor yenerse sakata duserler.

Ispanya handikap
Supriz +7 :D

Bu bari tutsa :D

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maç ispanya handikap en ideali ama 7+ olabilir, şili boş takım değil yani oda atar gol

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 - 0 skor ispanya tahminim david silva 1 gol

ispanya nın puan kaybetmesi çok zor,1-0 da olsa alır 3 puanı

Beyler hahaha yorumları okudum okudum en son skora baktım bi güldüm :D ispanya eski ispanya değil gibi abi yaa ben çevirir her türlü diyorum ama :D ispanya'yı bizim Milli takımımız yener gibi.

ispanya biraz salaklaştı ama şili maçını kesin alırlar, başka çareleri yok.

bu arada iddaa dan oynayan kaldı mı ya, yurtdışına geçin kafanız rahat etsin. en az 4 maçla kupon yaptırıyor sana kazanma şansını %20 lere düşürüyor :)

canlıda 5-6 saatte 100 tl yi 2000 tl yapan adamlar var

edit: maç başlamış herifler gol yemiş haberim yok lan adafd neyse canlıdan sırada ki golü ispanya atar'a yüklü girilir :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri