İsrail Gazze ye Kara Harekatı Emrini Verdi. Allah Yadımcıları Olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam sakince tartışıyoruz sıkıntı yok.Birde şöyle düşün senin dinin onlara yanlış geliyor onların dini de sana yanlış geliyor.Ayrıca yahudiler saldırıyor demek yanlış olur onların halkıda bu savaşa karşı Tüm suç hamas ve israil yönetimindir.

Sen kendini kandırmaya devam et.

Videodakiler zaten israil yönetimi dimi.

Filistin Bombalanırken Çekirdek alıp Keyifle Seyreden İsrailliler - YouTube

Onu da geçtim mavi marmara gemisine saldırı olduğu gece israil halkının sokaklara çıkıp sevinç gösterisi yaptıklarını unutmadım hala.

Sen gelmiş burda kimi savunuyorsun ?

Evet 1.500.000.000 Müslüman var dünyada

Allah'ın "Doğuda" bir ordusu vardır.Onun adını TÜRK koymuştur.Kendisine baş kaldıranlardan işte onlar vasıtasıyla intikam alır"(Hadisi nakleden Kazvini.el-Kaşgari,Mahmud,Divanü'l-Lügat et-Türk,İstanbul,1333,s:292)

Türkler dünyaya iki kere hükmedecektir..."Türkler size dokunmadığı,harb etmediği sürece ,sakın siz de Türklere dokunmayınız!"(en-Nesei,Sünen en-Nesei,4,s:44)
"Sizler;Türklerle çarpışmadıkca kıyamet kopmayacaktır"(el-Buhari,4,s:34,35,156,Sahih-i Müslim,17,s:37,38)

Allahım sen müslüman kardeşlerimi koru kanadının altına al, mazlum müslüman kardeşlerimin çektiği şu cileye bir son ver, İsraillileri cehenneminden çıkartmayacağın gibi dünyadada cehennem gazabına uğrat onları..

Kahrolsun İsrail..

Tekrar söylüyorum Deniz Feneri gibi yolsuzluğa adı karışmış, IHH gibi İşid ve El Kaide gibi terör örgütlerine yardım yapan dernekleri bir kenara atın adam akıllı Filistin'e maddi destek yapacak güvenilir bir kurum varsa maaşlar da gücümüz yettiğince gönderelim. Böyle bela okumakla olmaz gücünüz yettiği ölçüde maddi destek olursanız dualarınız da daha samimi olursunuz. Kavli duadan önce fiili dua daha önemlidir. Tabi parası olanlar için sözüm.

Tekrar söylüyorum Deniz Feneri gibi yolsuzluğa adı karışmış, IHH gibi İşid ve El Kaide gibi terör örgütlerine yardım yapan dernekleri bir kenara atın adam akıllı Filistin'e maddi destek yapacak güvenilir bir kurum varsa maaşlar da gücümüz yettiğince gönderelim. Böyle bela okumakla olmaz gücünüz yettiği ölçüde maddi destek olursanız dualarınız da daha samimi olursunuz. Kavli duadan önce fiili dua daha önemlidir. Tabi parası olanlar için sözüm.

IHH konusunda kesin bir kanit var mi?

Ahirzaman peygamberi,Peygamber Efendimiz (s.a.v) buyuruyor:

“Müslümanlar, Yahudilerle harp etmedikçe kıyamet kopmayacak. Harp olacak ve Müslümanlar onları yenip öldürecekler. Öyle ki, Yahudiler ağaç ve taşların arkasına saklanacaklar, o ağaç ve taşlar konuşarak, “Ey Müslüman, ey Allah’ın kulu, arkamda bir Yahudi var, gel onu öldür,” diyecek. Sadece ⁄arkad ağacı haber vermeyecek, çünkü bu ağaç, onların ağacıdır.” (Ennihaye, cilt 1, shf. 87, 103, 104, 117, İbni Mace, cild: 2, shf: 1363; Müslim, cild: 4 Shf: 2239)
Bu Hadis biraz olsun içimizi rahatlatıyor, Şu mübarek günde duamızı Filistinlilerden esirgemeyelim arkadaşlar.

iHH yı deniz feneri ile aynı kefeye koymak bence yanlış mavi marmara gemi organizasyonlarını kendileri yaptılar ve şuan için yardım etmeye yeltenen tek kuruluşda kendileridir.

Gazze filosu saldırısı - Vikipedi

Gazze filosu saldırısı, Mavi Marmara katliamı veya Deniz Meltemi Harekâtı[4][5], İHH İnsani Yardım Vakfı ve Özgür Gazze Hareketi'nin organize ettiği ve Gazze'ye insani yardım taşıyan 6 gemiye; Akdeniz'de, İsrail'den 70-80 mil (130-150 kilometre) açıktaki uluslararası sularda[6][7] 31 Mayıs 2010'da İsrail Savunma Kuvvetleri'nin yaptığı müdahale. Olay; gemilerde bulunan aktivistlerden bir kısmının öldürülmesi, bir kısmının yaralanması ve gemilerin yolcularıyla birlikte rehin alınması ile sonuçlanmıştır.
İsrail savaş gemileri, uluslararası sularda seyretmekte olan yardım gemilerinden, rotalarını Aşdod'a çevirmesini istedi fakat yardım gemileri bu talebi reddetti. İsrailli kuvvetler bu cevaptan sonra gemilere denizden ve havadan komando çıkarttı.[8]
Altı gemiden beşi, büyük bir olay olmadan İsrail tarafından ele geçirildi.[9] 9 yolcu Komorlar bandıralı ve 800 yolcusu bulunan [10] MV Mavi Marmara'ya çıkan İsrailli komandolar tarafından öldürüldü.[11] Saldırıda 10 İsrail Savunma Kuvvetleri komandosu ve yaklaşık 60 aktivist yaralandı.[12][13][14][15]
İsrail, olaydan 3 yıl sonra Türkiye'den resmi özür dilemiş ve saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine tazminat ödemeyi kabul etmiştir.[16][17]

iHH yı deniz feneri ile aynı kefeye koymak bence yanlış mavi marmara gemi organizasyonlarını kendileri yaptılar ve şuan için yardım etmeye yeltenen tek kuruluşda kendileridir.

Gazze filosu saldırısı - Vikipedi

Gazze filosu saldırısı, Mavi Marmara katliamı veya Deniz Meltemi Harekâtı[4][5], İHH İnsani Yardım Vakfı ve Özgür Gazze Hareketi'nin organize ettiği ve Gazze'ye insani yardım taşıyan 6 gemiye; Akdeniz'de, İsrail'den 70-80 mil (130-150 kilometre) açıktaki uluslararası sularda[6][7] 31 Mayıs 2010'da İsrail Savunma Kuvvetleri'nin yaptığı müdahale. Olay; gemilerde bulunan aktivistlerden bir kısmının öldürülmesi, bir kısmının yaralanması ve gemilerin yolcularıyla birlikte rehin alınması ile sonuçlanmıştır.
İsrail savaş gemileri, uluslararası sularda seyretmekte olan yardım gemilerinden, rotalarını Aşdod'a çevirmesini istedi fakat yardım gemileri bu talebi reddetti. İsrailli kuvvetler bu cevaptan sonra gemilere denizden ve havadan komando çıkarttı.[8]
Altı gemiden beşi, büyük bir olay olmadan İsrail tarafından ele geçirildi.[9] 9 yolcu Komorlar bandıralı ve 800 yolcusu bulunan [10] MV Mavi Marmara'ya çıkan İsrailli komandolar tarafından öldürüldü.[11] Saldırıda 10 İsrail Savunma Kuvvetleri komandosu ve yaklaşık 60 aktivist yaralandı.[12][13][14][15]
İsrail, olaydan 3 yıl sonra Türkiye'den resmi özür dilemiş ve saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine tazminat ödemeyi kabul etmiştir.[16][17]
hocam ihh'nin suriyeye lojistik ve mühimmat desteğindeki en önemli derneklerde biri olduğu biliniyo daha önce bir kaç haberede konu olmuştur.neyse konumuz bu değil ancak en iyisi yine kızılaydır bence

Cansuyu var hocam.

Şu Mübarek gecelerde , Müslüman kardeslerimiz, masum insanlar , mazlumlar ve özellikle kücük bebelerimiz için dua edelim. Eger etrafımızda yaşlı veya kücük cocuklar varsa onlara da dua ettirip amin dedirtelim. Elimizden hiç bişey gelmiyor diye düsünmeyin. Dua en büyük silahtır. Ama bu gün vurur, ama yarın. Allah zülme ugrayanların yardımcısı olsun. Zülmedenleri de perişan etsin. Kardeşlerimize güc kuvvet, metanet , dirayet ve sabır versin. Bu dünyada pek bişey görmediler ama Karşılıgını fazlasıyla versin inşallah.

Allah 'ım Başta Alemlerin Efendisi Hz Muhammed (sav ) Hürmetine, Bütün Peygamberlerin Hürmetine , Sahabenin Hürmetine, Evliya ve Enbiyaların Hürmetine, AYşe Anamız, Hatice Anamız Hürmetine , Ak sakallı dedelerimiz ve Kücücük bebelerimiz Hürmetine, Şu Mumarek Ramazan AYının Hürmetine Kardeşlerimize yardım et , Acılarını dindir . Bu savaşları durdur . Her kim ki Dünyayı savaşa itiyor , Ülkemizi, Vatanımızı , Milletimizi bölmeye çalışıyor. Her kim ki kardeşlerimizi öldürüyor ve işkence yapıyor , hepsini perişan eyle. Kardeşlerimizi aç , susuz bırakma. Sen kimsesizlerin kimsesisin , Öksüzlerin yetimlerin sahibisin. Bu kullarını affet bagışla, hatalarını görmezden gel ve üzerlerindeki sıkıntıları kaldır Allahım. KAbul olmayan duadan sana sığınırız, Şeytanın şerrinden, bizleri aldatmasından sana sığınırız. Nolur bu gece dualarımızı redetme ve kardeşlerimizi bu çileden kurtar ve muhafaza et. Şüphesiz sen işiten ve duaları kabul edensin, Şüphesiz sen herşeyi gören ve bilensin.

AMİN

Elimden gelse savaşa katılacağım müslümanlar masum çocuklar öldürülünce katledilince yerimde sinirden duramıyorum ne suçları var onların :@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri