İstanbul Zirvesi ?

• Kullanıcı LemaX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Etkinlikler

LemaX

Kayıtlı Üye
Merhaba abilerim ve kardeşlerim ,

Forumda yeni olduğumdan bazı şeylerden haberdar değilim. Planlanan bir İstanbul buluşması var mı ? Yani yönetim böyle bir şey düşünüyor mu ? Lakin yok ise bir İstanbul zirvesi yapıverelim mi ?

Fikrimce beyin fırtınasının en şiddetlisi olur bence :)

Halı saha maçı organizasyonu var mesela. Ona katılabilirsiniz.

Dostum ŞU KONUDAKİ yorumunu da okudum. Ayıptır sorması oraya yaşına 22 yazmışsın da hakikaten yaşın kaç ?

Lütfen saçma sapan yorumlarını benim konuma yazmakla zahmete girme. İyi forumlar , iyi işler

kardeş sen gırgır şamataya davetiye çıkarırsan normal yorum beklemen yanlış olur. istanbul zirvesi ne demek :) görende G8 zirvesi toplanıyor sanacak. istanbul buluşması fln desen daha mantıklı olur.

kardeş sen gırgır şamataya davetiye çıkarırsan normal yorum beklemen yanlış olur. istanbul zirvesi ne demek :) görende G8 zirvesi toplanıyor sanacak. istanbul buluşması fln desen daha mantıklı olur.

Ben davetiye çıkaracak bir şey göremedim ? Üye olduğum ve nice arkadaşlarla görüştüğüm diğer forumlarda da biz konu başlıklarını böyle açarız. Tabi oradaki insanların ''akıl yaş'' ortalaması bunu yanlış yere çekecek insanlardan biraz daha fazla olduğu için normaldir. Haklısın , böyle anladığın için seni suçlamıyorum.

Beyler, kirici,dalgaci cevaplar kalitemizi dusuruyor. Size nasil cevap verilmesini istiyorsaniz o tarzda yazalim lutfen.

Size özel yazmıyorum yanlış anlamayın.
Ama foruma yeni üye olan arkadaşlar da hep bu istek oluyor. :D

Şahsen bende bile olmuştu zamanında bir an önce sağlam bir youtuber ile tanışıp sağlam bir dostluk kurmak istemiştim. Olmamıştı olanı da görmedim. :D

İnşallah size denk gelir. (Bence) biraz da olsa forumda ki arkadaşların şakalarına, esprilerine hoş görülü davranıp onlara ayak uydurarak devam etseydiniz belki bu konunun sonunda bir arkadaş çıkı verirdi. :)

Tabi forum kuralları gereği konu açan arkadaşımızın kalbini kırmakta hoş görüyü kabul etmiyor ama işte biz Türkler bu konuda hem fikiriz diye bilirdim. :)

Neyse herkese hayırlı geceler.

Size özel yazmıyorum yanlış anlamayın.
Ama foruma yeni üye olan arkadaşlar da hep bu istek oluyor. :D

Şahsen bende bile olmuştu zamanında bir an önce sağlam bir youtuber ile tanışıp sağlam bir dostluk kurmak istemiştim. Olmamıştı olanı da görmedim. :D

İnşallah size denk gelir. (Bence) biraz da olsa forumda ki arkadaşların şakalarına, esprilerine hoş görülü davranıp onlara ayak uydurarak devam etseydiniz belki bu konunun sonunda bir arkadaş çıkı verirdi. :)

Tabi forum kuralları gereği konu açan arkadaşımızın kalbini kırmakta hoş görüyü kabul etmiyor ama işte biz Türkler bu konuda hem fikiriz diye bilirdim. :)

Neyse herkese hayırlı geceler.

Yorum için teşekkür ederim. Açıkcası bende o heyecan tam olarak yok. Özellikle farkındaysanız forum ismi vermiyorum ama mesela r10.net'te beni (LemaX) tanıyan bilen kardeşlerim. Elimden geldiğince çoğu görüşmelere gittiğimi bilirler ki r10'daki toplu görüşmeler dışında 10'larca üyeyle birebir fikir alışverişinde bulunmuşluğum da vardır.

Benim açıkcası bu görüşmeyi sormam ve öncülük etmemdeki sebep ; Türkiye Youtube açısından nereye gidiyor ? Bir kaç arkadaşlık öbekler halinde yeni projeler üretebilir miyiz ? Ve tabiki tanışma vs... Benim asıl öğrenmek ve yapmak istediğim şeyler bunlar. Daha önce bir zirveye veya görüşmeye gittiyseniz ne kadar yararlı olduğunu tabiki biliyorsunuzdur.

Yorum için teşekkür ederim. Açıkcası bende o heyecan tam olarak yok. Özellikle farkındaysanız forum ismi vermiyorum ama mesela r10.net'te beni (LemaX) tanıyan bilen kardeşlerim. Elimden geldiğince çoğu görüşmelere gittiğimi bilirler ki r10'daki toplu görüşmeler dışında 10'larca üyeyle birebir fikir alışverişinde bulunmuşluğum da vardır.

Benim açıkcası bu görüşmeyi sormam ve öncülük etmemdeki sebep ; Türkiye Youtube açısından nereye gidiyor ? Bir kaç arkadaşlık öbekler halinde yeni projeler üretebilir miyiz ? Ve tabiki tanışma vs... Benim asıl öğrenmek ve yapmak istediğim şeyler bunlar. Daha önce bir zirveye veya görüşmeye gittiyseniz ne kadar yararlı olduğunu tabiki biliyorsunuzdur.

Şimdi sizde bilirsiniz ki ilk etki tepki olayı çok önemlidir. Şahsen ben bu forumu r10 ile bir tutmuyorum. Evet r10 vazgeçilmez bir WebMaster forumu.
Ama burası da vazgeçilmez bir Youtuber forumu.

Tekrar yanlış anlamayın ama beni bilen bilir cümlesi çok klasik. Yani yeni üye olduğunuz bir forumda beni bilen bilir demek hiçte mantıklı gelmedi. :)
İlla ki r10dan arkadaşlarınız bu foruma da üye lakin olmayan veya üye olup da sizi tanıyamayan bir çok arkadaşımız da bu forumda.

Her neyse hayırlısı olsun. Sadece sıcak kanlılık her zaman iyidir.

Bu arada hoş geldiniz. İyi geceler. İyi forumlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri