İstanbulda işyeri açmak?

şıvanştayger

Kayıtlı Üye
İstanbul'da bir dükkan alıp kendi işimi kurmayı düşünüyorum. Nereden dükkan almak ve ne işi yapmak lazım? dükkanda aradığım özellikler hareketli cadde üzeri olsun metrekaresi küçük olsun önemli değil.

Avm de gümüş eşya veya kozmetik standı açabilirsin.Avm stand kirası 3000 ile 5000 arası.Ama değecektir.Kağıthane Axis avm de arkadşım şekerlerleme standı açtı.Yanında çizgi film karakterlerinin balonlarını satıyor.Aylık net ciro 3500.İstanbulda kiralık ve işlek dükkan bulmak zor.Onun için avm de stand aç.

Son düzenleme:
bu soıruyu soruyorsanız sakın bir dükkan açmayın.fikriniz yoksa size kömür tozları ile kömür üretimi yapmanızı söylesem yapacak mısınız ? Siz kafanızda bir iş belirleyin onu nasıl yyapacağınızı sorun bu şekilde batarsınız :)

benim fikrim ise sermayeniz az ise farklı bir fikir ile piyasaya çıkın;paranız bolsa klasik şeyler yapın.Burger mcdonals cafe süpermarket vs

Son düzenleme:
Avm de gümüş eşya veya kozmetik standı açabilirsin.

Dükkan almayı düşünüyorum hocam aynı zamanda yatırım olsun diye
bknz: taksim bereket döner.
benim aklıma da hep bu tarz şeyler geliyor:)
bu soıruyu soruyorsanız sakın bir dükkan açmayın.fikriniz yoksa size kömür tozları ile kömür üretimi yapmanızı söylesem yapacak mısınız ? Siz kafanızda bir iş belirleyin onu nasıl yyapacağınızı sorun bu şekilde batarsınız :)

benim fikrim ise sermayeniz az ise farklı bir fikir ile piyasaya çıkın;paranız bolsa klasik şeyler yapın.Burger mcdonals cafe süpermarket vs
sermayem var hocam asıl amacım bunu değerlendimek istiyorum.

Son düzenleme:
Yine dediğim gibi hocam iş çok yapılacak.20 bin tl ilede 250 bint l ilede.ama siz yapabileceğiniz ,ben bu işin altından kalkabileceğm diyeceğiniz bir iş yapmanızı tavsiye ederim.büyük bir para basıp batmanızı yada zarar edip kapatmanızı istemem.eğer sıkıntı olmayacaksa özelden bütçenizi yazın ona göre bazı fikirler vereyim gerekçeleriyle birlikte kafanıza yatanları yaparsınız

Sermayene yazık, görünen köy klavuz istemez. Bu zamana kadar ticaret yapmamışsınız ve istanbul'da hareketli bir yerde iş çevirebileceğinizi düşünüyorsanız sizin bileceğiniz iş. Ah varsa 1-2 milyon dolarınız bilemem yoksa öyle 300-400 bin lira ile iş yapamazsınız hareketli bir yerde, istanbulu geçtim türkiye'de ortalama bir il merkezinin ana caddesinde bile yetmez o para.

Yine dediğim gibi hocam iş çok yapılacak.20 bin tl ilede 250 bint l ilede.ama siz yapabileceğiniz ,ben bu işin altından kalkabileceğm diyeceğiniz bir iş yapmanızı tavsiye ederim.büyük bir para basıp batmanızı yada zarar edip kapatmanızı istemem.eğer sıkıntı olmayacaksa özelden bütçenizi yazın ona göre bazı fikirler vereyim gerekçeleriyle birlikte kafanıza yatanları yaparsınız

330 bin param var. babam da destek çıkacak 200-300. ama dükkan devir almayacağım, tapusunu alacağım için batma durumu olmaz.

Sermayene yazık, görünen köy klavuz istemez. Bu zamana kadar ticaret yapmamışsınız ve istanbul'da hareketli bir yerde iş çevirebileceğinizi düşünüyorsanız sizin bileceğiniz iş. Ah varsa 1-2 milyon dolarınız bilemem yoksa öyle 300-400 bin lira ile iş yapamazsınız hareketli bir yerde, istanbulu geçtim türkiye'de ortalama bir il merkezinin ana caddesinde bile yetmez o para.

katılıyorum hocam size ama evde oturmakta istemiyorum artık.

330 bin param var. babam da destek çıkacak 200-300. ama dükkan devir almayacağım tapusunu alacağım için batma durumu olmaz.

otur daha iyi inan bana, ticarete girilecek bir zaman değil, sağlığından da olursun.

330 bin param var. babam da destek çıkacak 200-300. ama dükkan devir almayacağım, tapusunu alacağım için batma durumu olmaz.

hiç durmayın inşaat sektörüne girin.kat karşılığı arsa yaptırın 500 bin tl ile.yılda 150 200 bin tl kar edersiniz

Meraktan soruyorum bu kazançınız youtube mi?

---------- Spam Engelliyici 22:37 ---------- Önceki Mesaj 22:36 ----------

200-250 bın tl ye 400-500 m2 arsa al dik 3 katlı ciftter daire her daireyi 150-200 satarsın

İstanbulda işlek bi yerde hem dükkan alayım hemde kendi işimi kurayım diyorsanız nakit en az 1,5 milyonunuz olması lazım. Yani 300-500 bin liraya hem dükkan alıp iş kurmak hayal ötesi.

Hocam araştır bi kurucesme bebek levent Şişli Ortaköy cengelkoy taraflarında boş yer bul cay bahcesi ac.

valla istanbulu bilmem ama muğlanın üniversite altında üniversite köyü var tabi kafeler falan sıralı şekilde bir cadde mevcut Bu caddede ki kafeler günlük 2-3 k bırakıyor tavsiye ederim bir bakabilirsin bir kafe acmak 200 bin gibi bir miktara patlar max
edit kötekli mahallesi diye aratabilirsin

Hocam dükkan işletmek hiç dışardan görüldüğü gibi değil ,Eğer hiç dükkan işletme geçmişiniz olmadıysa bir daha düşünün derim ...7 yaşımdan 25 yaşıma kadar babamla birlikte market işlettik , insanı canından bezdiren ,tatili ,bayramı olmayan ,kafanızın içinde sürekli alacak verecek , vergi ,bağkur cart curt ,sürekli insanlarla uğraşmayı gerektiren bir iş..

Çok şükür biz kazandık ama 1990-2005 yılları arasında yaptık..Bu devirde ticaret çok daha zorlaştı..

hiç durmayın inşaat sektörüne girin.kat karşılığı arsa yaptırın 500 bin tl ile.yılda 150 200 bin tl kar edersiniz
Hocam babam zaten bu işi yapıyor bana da arsa bakıyoruz ama inan kurtarmıyor. Piyasa 5 ay öncesine göre çok bozuk. Müteahhitlerin çoğu batacak. bizim de var satılmıyor şuan. herkes bu işe girmiş .

Meraktan soruyorum bu kazançınız youtube mi?

---------- Spam Engelliyici 22:37 ---------- Önceki Mesaj 22:36 ----------

200-250 bın tl ye 400-500 m2 arsa al dik 3 katlı ciftter daire her daireyi 150-200 satarsın

300 binlik kısmı yt.
Hocam araştır bi kurucesme bebek levent Şişli Ortaköy cengelkoy taraflarında boş yer bul cay bahcesi ac.
Aradığım cevap hocam teşekkürler değerlendiriyorum. Edit:rakamlar fena :)

Son düzenleme:
Tek Tavsiyem : GIDA , YEMEK , YİYECEK - İÇECEK le alakalı şeyler yapman :)

Döner bayisi olur (Hosta , vss gibi)
Lokanta , Restorant olur ,
Mc Donalds , Burger King , Vss olur ...
Kendi açacagn sıfırdan bişey olur ...

Ama ne olursa olsun , Ölmeyen iş ''YEMEK / GIDA'' yap...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri