istanbulda tanidik kim var:))

[MENTION=14380]duke8648[/MENTION] [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] bir dahaki sefere daha uzun süre görüşelim bu kısa oldu :)

NOT: Geçde olsa uyandım baboşş [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] :D :D

bilerek açmıyon sandım la orçun :D
Daha tanıştık adamın farkına vardık daha bırakmıyız :D Kolay gelsin

Muro bana türkçe konuşamadığımı söylüyosun ama kendinde türkçe yazamıyosun D

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION]

bizde YANLIŞ olmaz baboş sen urfadan kalkıp gelecen biz kapımızı açmıycaz :)

Senin uçakla geliceğini kestiremedim yoksa sabah erken uyanır daha uzun süre görüşürdük :) neyse bir dahaki sefere yatıya gelirsin baboş :)

Istanbulda yaşanmaz arkadaş. 10 km gidiyon 20 tl yazıyor taksi :D 1 yemek yiyim diyosun 10 tl pahalı sizde hayat. bi metroya biniyon 4 tl kendi arabanla gelim desen yol kapalı. nasıl bir dünyada yasıyonuz öyle. hele havalimanlarinda ki kafeteryalar ortalığı dağıtıyor :D suyu 3*4*5 tl ye veriyorlar az önce gittim bi petrol marketinden 5 koli su aldım :D

Istanbulda yaşanmaz arkadaş. 10 km gidiyon 20 tl yazıyor taksi :D 1 yemek yiyim diyosun 10 tl pahalı sizde hayat. bi metroya biniyon 4 tl kendi arabanla gelim desen yol kapalı. nasıl bir dünyada yasıyonuz öyle. hele havalimanlarinda ki kafeteryalar ortalığı dağıtıyor :D suyu 3*4*5 tl ye veriyorlar az önce gittim bi petrol marketinden 5 koli su aldım :D

sen yarın uçağa bin urfaya geri dön bence :D avcılar k.çekmece falan gariban semtleri bide etiler taksime falan gitsen oturur ağlarsın bi köşede

sen yarın uçağa bin urfaya geri dön bence :D avcılar k.çekmece falan gariban semtleri bide etiler taksime falan gitsen oturur ağlarsın bi köşede

şuan urfada evdeyim general :)

bide bu murat simit sarayı diye bir yere götürdü :D belki 20 çay içirdi :D :D

10 km taksi 20 liradan az yazan sehir var mi [emoji4]

Cep telefonu ile gönderildi. Yazım hatası olabilir..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri