İstanbulda yapılabilecek iş arıyorum

FatihYT

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar istanbula yerleştim sağda solda 1-2 iş bulup çalıştım 50 lira veren adam her türlü işini yaptırıyor kafama yatmadı çıktım. İstanbulda yapabileceğim işleri önerebilir misiniz ? Eminim forumdaki çoğu arkadaşa faydası dokunur . Şimdiden teşekkür ederim.

ablam tekstilde çalısıyo

bi bak istersen o taraflara esenlerde cok vardır

hocam öncelikle allah sana gönlüne göre iş ortamı yaratsın inşallah
insan gibi gerçekten küçüçük bebeklerini çoçuklarını beslemek büyütmek niyetinde olan suriyelileri tenzih ederek söliyim malesef bazı suriyeli insanlar piyasanın i... ettiler
artık sağda solda aylık 500 600 e günlük 25 30 tl ye çalışıp piyasayı mahfettiler bizim uyanık işletmecilerde onları tercih ediyor

hocam öncelikle allah sana gönlüne göre iş ortamı yaratsın inşallah
insan gibi gerçekten küçüçük bebeklerini çoçuklarını beslemek büyütmek niyetinde olan suriyelileri tenzih ederek söliyim malesef bazı suriyeli insanlar piyasanın i... ettiler
artık sağda solda aylık 500 600 e günlük 25 30 tl ye çalışıp piyasayı mahfettiler bizim uyanık işletmecilerde onları tercih ediyor

Allah razı olsun hocam aynen öyle hocam burda pek görmedim ben bide urfada görseydiniz . Çalışmak gerçekten çok zorlaşmış. Bu zamanda tek kazançlı yol seyyar satıcılık ama onda da zabıta sıkıntısı var vergi verip çalışayım deseniz bile kabul etmiyorlar .

Allah razı olsun hocam aynen öyle hocam burda pek görmedim ben bide urfada görseydiniz . Çalışmak gerçekten çok zorlaşmış. Bu zamanda tek kazançlı yol seyyar satıcılık ama onda da zabıta sıkıntısı var vergi verip çalışayım deseniz bile kabul etmiyorlar .
muavinlik zamanlarımda otogardan yolcu alırken simsarlar vardı :)
bana bişi daha öğretmişlerdi
bu zamanda ya topcu ya popcu yada kacakcı olcaksın demişti :)
ilk 2 si olacak bişey değildi zaten
ama 3 çü secenek için hamd olsun rabbim bana nasip etmedi rabbimin sevilen kuluymuşuz demekki

Özel Güvenlik Görevlisi kimliği çıkart. İşsiz kalman çok zor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri