clickbank ve amazon ile 2012-2013 de uğraşmıştım , otomatik blog ile kazandım sonra google algoritma değiştirince auto blogging olayı bitti , forex robot denemlerim oldu , ordan bir kaç yüz dolar kazandım , bir de sitemde makale yazmıştım 1-2 kişi üye olmuş 4000 dolar üzerinde ordan aldım forex partnerlikten , diğer kazançlarım dişe dokunur cinsten değil.
şu anda meslek edinmek adına sadece unity ile oyun tasarımını öğreniyorum , alternatif olarak da android programlama
Istanbul'a hiç gitmediğim için şartlar ne bilmiyorum , lakin gitmekta kararlıyım
Eğer az da olsa ticaret yapabilsem , evde olduğum vakitlerde internetten para kazanma işlerine de bakmayı planlıyordum .
Mesela paypal , neteller ,perfectmoney bitcoin gibi dijital para birimlerinin alım-satımı ile gelir elde etme
internetten para kazanma ile ilgili ingilizce videolar çekme
kendimi unity3d de geliştirebilirsem ya bir oyun stüdyosunda işe girmeyi ya da olursa işkur-kosgeb ile kendi studyomu açmayı da düşünüyorum
Buna ilaveten digital ürün ya da üyelik satabileceğim paypal,clickbank ya da jvzoo api entegrasyonu yapılmış bir site de kurabilirim, affiliatewp isimli pluginin Türkçe diline çevrilmesini ben yapmıştım , onu da entegre ederek satış ortaklığını da aktifleştirebilirim, ama bu benim için sonraki bir plan , domain aldım ama ingilizce videolar ve yazılar hazırlamam lazım
son olarak ta 2003 ten bu zamana kadar bitiremediğim matematik öğretmenliği öğrenciliğim var , kendime güvensem belki matematik dersleri de verirdim , şu anda bilgisayar dışında hiçbirşeye kafam çalışmıyor
İstanbulun taşı toprağı altınmış , ama hiçbir arkadaş bundan bahsetmedi daha