İstanbul'da yaşamanın bedeli

halkı isyana teşvik sakıncalı durum :D

---------- Spam Engelliyici 00:17 ---------- Önceki Mesaj 00:16 ----------

kemal sunar derdi ya çok hoşuma giderdi :D

hergün yaşadığım şeyleri izleyince bi içim sıkıldı 2. videonun ortasında kapadım.

Trafik ve toplu taşıma artık gerçekten bunaltmaya başladı.

Son 5-6 yıldır artık her saat trafik vs var gerçekten. Ancak bir vapura binemeyecek kadar da değil, yer yer fazla abartılmış.

140journos muhalif bir kanal. açıkça görüşlerimi ve fikirlerimi taşıyan videolar yapıyolar. ancak işin youtube kısmına gelirsek gerçekten muazzaam iş çıkartıyolar. yalan yanlış veri yok. halkın ilgisini çekebilecek işler yapıyorlar. videolarda kalite çok iyi. bu gün değeri bilinmeye bilir ancak uzun vadede çok güzel yerlere geleceklerdir ekipteki kişiler.

ayrıca istanbul konusunda diyeceğim tek şey ''asgari ücretle çalışan zombiler şehri''

İstanbul'a göç durdurulmazsa sonu hiç iyi değil bu işin.

Zamane Istanbul u maalesef , sirf Istanbul degil , yurdumun butun sehirlerin de maalesef boyle bi durum soz konusu , borc icinde hayatini surdurmeye calisan karinca ordusu , videoda ki arkadas da cok guzel kelimelerle durumu anlatmis , eskiden hersey cok daha guzeldi ,90 li yillarda istanbulda yasadim , asik oldugum cok sevdigim bi sehirdi , uzun bir zamandan sonra 2015 de geri dondum bir is icin , bi kac gunlugune , taniyamadim , sasirdim , uzuldum ....

Şuan İstanbulda Türk kalmadı zaten, arap işgalinde.
Videoları izlemedim ama gelecekler, gelmeyi düşünenler şimdiden Arapça kursuna yazılsın.
:D

3. bölüm eklenmiş fakat boş bir bölüm olmuş. Öğrencilik sadece içmeye gidemiyorum diye eleştirilmemeli, daha başka konulara değinilmeliydi.

şimdiye kadar gördüğüm en samimi kanallardan biri abone oluyorum arkadaş forumdan mı kanalın?

çok güzel bi iş olmuş, kim yapmışsa eline sağlık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri