İstatiklerim+Pin Yola Çıktımı+Bir Kaç Soru

Low Money

Kayıtlı Üye
http://uppix.net/BDBBVu.png

http://uppix.net/YQkDOD.png

http://uppix.net/VE4c6q.png

Sizce Nasıl ? Pin Yola Çıktımı ? Kanala Bağlı 3 Kanal Var Kazancımın Çoğu 2 Kanaldan 1 Tanesi Hiç Kazandırmıyor.Çok Kanal Bağlamam Kazancı Düşürür mü ? Videolar Özgün Niche Uygulamıyorum.Birde Bir Tana Videom Müzik Yüzünden Telif Aldı Kabul Ettim Kanalda Duruyor Silmeli miyim ? Sadece 1 Kanalımda 8K dan Biraz Fazla Görüntülenme Varken Niye Orada Az ? Birde SPAM a Başlamalı mıyım?

pin için 12 şubatı bekle birde 30 TL falan yapmaya çalış 2 3 gün içinde yoksa pinde çıkmaz.

Öncelikle bu rakamlara bakılırsa sabrına helal olsun diyorum ve tecrübelerimi paylaşıyorum.
Kazançların ayın 12 si ile 15 i arası kesinleşecek, kesinleşen kazanç 20tlden fazla olursa pinin aynı gün hazırlanıp yola koyulacak.

Çok kanal bağlamak tabikide kazancı düşürmez fakat youtubedaki son değişikliklere karşın risk oluşturur. bundan kastım herhangi bir kanalın para kazanma kapanırsa adsense bağlı diğer kanalları da etkiler buna özgün olan da dahil. bu yüzden spam çalışacaksan mutlaka yeni bir adsense ile yola başlamanı öneririm (kesinlikle spamı özgün içerikten uzak tut!)

Telif alan video ile ilgili pek bir şey söylemek istemiyorum sonuçta para kazandırmıyor yerinde olsam silerdim

Video izlenimleri tamamen şans işidir bana kalırsa ummadığın bir video ummadığın anda patlayabilir günlük 500 lira da kazanabilirsin bazı videoların olur izlenmeyedebilir tamamen kategoriye, başlığa etikete açıklamaya bağlı. ne kadar çok detay girersen o kadar iyi (abartmamak şartıyla)

Spama başlamanı kesinlikle öneririm fakat eğer başlayacaksan mutlaka yeni bir gmail ve adsense ile başlamalısın biraz önce söylediğim gibi özgün kanalından uzak tutmalısın aynı ip adresinden yeni gmail veya adsense açman bence bir şey değiştirmez (şu ana kadar hiç sorun yaşamadım) eğer spama başlayacaksan kesinlikle sabırlı olmanı, 1 aylık vds satın almanı, 1 ay boyunca sürekli kanal açıp uzun (15dkdan uzun) videolar yüklemeni, ve bir ayın sonunda sağlam kalan kanalları adsense a bağlamanı öneririm.

4-5 aylık youtube hayatımdaki tecrübelerim bunlar. kazançlarımı az çok paylaşıyorum zaten ona göre yolunu çizersin benden bu kadar, bol kazançlar

Öncelikle bu rakamlara bakılırsa sabrına helal olsun diyorum ve tecrübelerimi paylaşıyorum.
Kazançların ayın 12 si ile 15 i arası kesinleşecek, kesinleşen kazanç 20tlden fazla olursa pinin aynı gün hazırlanıp yola koyulacak.

Çok kanal bağlamak tabikide kazancı düşürmez fakat youtubedaki son değişikliklere karşın risk oluşturur. bundan kastım herhangi bir kanalın para kazanma kapanırsa adsense bağlı diğer kanalları da etkiler buna özgün olan da dahil. bu yüzden spam çalışacaksan mutlaka yeni bir adsense ile yola başlamanı öneririm (kesinlikle spamı özgün içerikten uzak tut!)

Telif alan video ile ilgili pek bir şey söylemek istemiyorum sonuçta para kazandırmıyor yerinde olsam silerdim

Video izlenimleri tamamen şans işidir bana kalırsa ummadığın bir video ummadığın anda patlayabilir günlük 500 lira da kazanabilirsin bazı videoların olur izlenmeyedebilir tamamen kategoriye, başlığa etikete açıklamaya bağlı. ne kadar çok detay girersen o kadar iyi (abartmamak şartıyla)

Spama başlamanı kesinlikle öneririm fakat eğer başlayacaksan mutlaka yeni bir gmail ve adsense ile başlamalısın biraz önce söylediğim gibi özgün kanalından uzak tutmalısın aynı ip adresinden yeni gmail veya adsense açman bence bir şey değiştirmez (şu ana kadar hiç sorun yaşamadım) eğer spama başlayacaksan kesinlikle sabırlı olmanı, 1 aylık vds satın almanı, 1 ay boyunca sürekli kanal açıp uzun (15dkdan uzun) videolar yüklemeni, ve bir ayın sonunda sağlam kalan kanalları adsense a bağlamanı öneririm.

4-5 aylık youtube hayatımdaki tecrübelerim bunlar. kazançlarımı az çok paylaşıyorum zaten ona göre yolunu çizersin benden bu kadar, bol kazançlar

Günlük 5 TL Bana Hayal Gibi Geliyo Sen 500 den Bahsediyosun :) PM den Biraz Konuşalımmı SPAM Hakında

Günlük 5 TL Bana Hayal Gibi Geliyo Sen 500 den Bahsediyosun :) PM den Biraz Konuşalımmı SPAM Hakında

4-5 ay önce ben de günlük 10tl kazansam yeter diyordum fakat bu işin peşini bırakmadığın sürece sen istemesen de kazançların artacak :) ne zaman istersen yardımcı olmak isterim

pin için 12 şubatı bekle birde 30 TL falan yapmaya çalış 2 3 gün içinde yoksa pinde çıkmaz.

Pinin gonderilecegi adresi en gec ne zamana kadar duzeltebiliriz, Ayin 10'nda falan adres degisikligi yapsak ve 12'sinde pin postaya atilirsa yeni adrese mi, eskisine mi gider?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri