İşte Çiftlik Bank gerçeği

cidden para verenlere şaşaıyorum. bu olay tamamen dümen, gerçek dışı.
utanmadan et satıyorum vb.diyorlar .. yahu yurtdışıdna et yıllardır 4 avro-4usd yani türkiyeye bakıpda hayvancılıkda iyi para var demek saçmalık ötesidir. bu paralara, bu gelir vermek imkansızdır. olay bir yerde patlayacaktır. ama ülkemiz bu işleri bilmiyor, yaşayıp öğrenecek. acı acı tadacak

büyük kanallarda bu adamların reklamları felan dönüyor la olay nedir :d

cidden para verenlere şaşaıyorum. bu olay tamamen dümen, gerçek dışı.
utanmadan et satıyorum vb.diyorlar .. yahu yurtdışıdna et yıllardır 4 avro-4usd yani türkiyeye bakıpda hayvancılıkda iyi para var demek saçmalık ötesidir. bu paralara, bu gelir vermek imkansızdır. olay bir yerde patlayacaktır. ama ülkemiz bu işleri bilmiyor, yaşayıp öğrenecek. acı acı tadacak

et satıyoruz dıyorlarda ortada dogru duzgun inek yok bıseyyok cıftlık var uretım yok ama olmayan uretımden saglanan satıstan para kazandırıyorlar bır sure mıllete kazandıracaklar sonra yuklu paralar gelınce fırmaya ucmuslar..
ayrıca kactane sıkayet var sıstem yogun vs dıye uretım duruyomus programda kazanc yok yanı kac gunlerce

velevki bu sistem gerçekten düzgün ve dürüst olsun. Abi kolay yoldan kazanılan para da ne hayır olacak ya. Bırakın artık şu köşeyi dönme planlarını. Kafanızda bir hayal varsa bunu senelere yayarak projelendirin ve peşinden çok çalışarak koşun. Ancak bu şekilde zengin olunur.

Ya bunların reklamları bile çıkmış. Allah aşkına belirttikleri kar oranını neyden sağlıyorlar. Et mi? Tavuk mu? Yumurta mı? Süt mü? Allah aşkına biriniz söyleyin bakalım bunların sattığı ürünleri hangimiz kullanıyor da veya çevresinde kullanan var mı da bunlar bu kadar kara geçiyor. Hadi kullanmayı da geçtim market zincirlerinde ürünleri var mı? Öyle 2-3 yere küçük dükkanla o kadar gelir elde edilmez. Bunlara hala neden müdahale edilmiyor anlamış değilim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri