İşte karşınızda YouTube Algoritması

rixon

Kayıtlı Üye
Para kazanması kapalı günde 100 bin ila 150 bin arası izlenen kanalım sabah saatlerinde para kazanmasını aktif ettikten sonraki durumu....
Para kazanmayı açtıktan sonra hiçbir değişiklik yapılmamıştır.
Bu cidden insanın hevesini kaçırıyor...
KsZoXb

https://hizliresim.com/KsZoXb

Para kazanması kapalı günde 100 bin ila 150 bin arası izlenen kanalım sabah saatlerinde para kazanmasını aktif ettikten sonraki durumu....
Para kazanmayı açtıktan sonra hiçbir değişiklik yapılmamıştır.
Bu cidden insanın hevesini kaçırıyor...
KsZoXb

https://hizliresim.com/KsZoXb

yt'de olağan şeyler hocam, içeriğini ömür boyu önerilerde bırakmıyor, bir süre sonra istatistiğin çöküyor haliyle.

yt'de olağan şeyler hocam, içeriğini ömür boyu önerilerde bırakmıyor, bir süre sonra istatistiğin çöküyor haliyle.

imkansız 1 aydır aynı bantta sabah 9 da para kazanmayı aktif ettim ve düşüş gözler önünde aynı gün aynı saatte 10 bin izlenme varken şuan 700 :(

para kazanmayı kapatıp pk açık kanala hit çekmek daha mantıklı
çok mantıksız geliyor bu bana, kesin bi yanlışlık var 10 binden düşsün 9 bine 8 bine 700 e düşmek nedir?

imkansız 1 aydır aynı bantta sabah 9 da para kazanmayı aktif ettim ve düşüş gözler önünde aynı gün aynı saatte 10 bin izlenme varken şuan 700 :(

Hocam çok doğal inan ki, 2 yıl kadar önce algoritma değişti ve bu hale büründü, eskiden önerilenler olayı çok değişikti bi video patlayınca gidiyordu artık o. Ama şimdi çok farklı. Önerilene girmek zor, girince de orada kalmak ayrı bi olay.

Sen düşükceksin ki birileri çıksın, birileri düştüğünde de sen bunun başka bir izahı yok yt ezelden beri böyle pk açılması ise ilgili midir bilmiyorım ben pk açıldıktan sonra böyle bir şey yaşamadım ama pk kapanıp açıldığında düşme oluyor ve uzun süre devam ediyor açıldığında ilk kez böyle bir şey olduğunu göryrm umarım alakalı değildir

Sen düşükceksin ki birileri çıksın, birileri düştüğünde de sen bunun başka bir izahı yok yt ezelden beri böyle pk açılması ise ilgili midir bilmiyorım ben pk açıldıktan sonra böyle bir şey yaşamadım ama pk kapanıp açıldığında düşme oluyor ve uzun süre devam ediyor açıldığında ilk kez böyle bir şey olduğunu göryrm umarım alakalı değildir

dediğim gibi sadece adsense hesabımı bağladım ve reklamları açtım, tek sebep bu şaşkınlıkla izliyorum, kanalın para kazanma daha önce açıktı izlenim almıyordu, para kazanma kapanınca 28 günde 2.100.000 izlenme elde etti, para kazanma açtığım saatten itibaren de 10 bin olan saatlik izlenme 700 lere 500 lere düştü hala da düşüyor

Bende Google ın kodlarını çözdünüz sandım hocam:( işte karşınızda algoritma deyince. Birde aklıma işte benim zeki Müren şarkısı geldi. Ki aklıma gelen iki şeyde yanlışmış. Bu çok normal bir durum yt için. Biri zirveden inecekki diğeri çıkabilsin. Tabi bu bazen çok sinir bozucu olabiliyor

normal olay. algoritma dediğimiz şey o kadar komplike bi yapı ki, kanalda yaprak kıpırdatsanız sürekli kanalı taradığı için değişikliği farkedip yeni bi aksiyon alabiliyor. muhtemelen para kazanması aktif olan ve kapalı olan kanallar için de farklı algoritma yapıları var. para kazanması aktifse şu şekilde yön ver, kapalıysa şu şekilde gibi gibi. kapalıdan aktife çevirdiğiniz an kanalı tarıyan algoritma değişikliği farkedip artık yeni bi yola sokuyor kanalı. zira para kazanması aktif kanallara daha çok dikkat etmesi gerek youtube un insanların haklarını yememek, başının ağrımaması adına. arkada dönen olaylar vardır yani, buna yapacak bi şey yok.

edit. bu arada bu bilgi benim için önemliydi gözümle görmem iyi oldu. para kazanması kapalı kanalların etkileşim oranları daha çabuk artıyor ve yükselmeye devam ediyor anladığım kadarıyla. bu bilgi kullanılabilir. teşekkürler.

normal olay. algoritma dediğimiz şey o kadar komplike bi yapı ki, kanalda yaprak kıpırdatsanız sürekli kanalı taradığı için değişikliği farkedip yeni bi aksiyon alabiliyor. muhtemelen para kazanması aktif olan ve kapalı olan kanallar için de farklı algoritma yapıları var. para kazanması aktifse şu şekilde yön ver, kapalıysa şu şekilde gibi gibi. kapalıdan aktife çevirdiğiniz an kanalı tarıyan algoritma değişikliği farkedip artık yeni bi yola sokuyor kanalı. zira para kazanması aktif kanallara daha çok dikkat etmesi gerek youtube un insanların haklarını yememek, başının ağrımaması adına. arkada dönen olaylar vardır yani, buna yapacak bi şey yok.

edit. bu arada bu bilgi benim için önemliydi gözümle görmem iyi oldu. para kazanması kapalı kanalların etkileşim oranları daha çabuk artıyor ve yükselmeye devam ediyor anladığım kadarıyla. bu bilgi kullanılabilir. teşekkürler.

rica ederim hocam daha önce de başıma gelmişti, biri düşecek ki biri yükselecek muhabbeti olduğunu sanmıyorum, durum hala devam etmekte, 2. defa da başıma gelince çakralar açıldı dediğiniz gibi para kazanma kapalıyken daha hızlı ve absürt etkileşimler elde ediliyor

dediğim gibi sadece adsense hesabımı bağladım ve reklamları açtım, tek sebep bu şaşkınlıkla izliyorum, kanalın para kazanma daha önce açıktı izlenim almıyordu, para kazanma kapanınca 28 günde 2.100.000 izlenme elde etti, para kazanma açtığım saatten itibaren de 10 bin olan saatlik izlenme 700 lere 500 lere düştü hala da düşüyor

Pk kapanıp açılmışsa düşme oluyor ama sizde önceden de izlenmiyormuş izlendiği anda düşürmüşler. Pk gidince açılsa bile eski izlenimlere zor gelinir benim kasımda en son pk gitti aralıkta açtırdım hala kasımdan öncekinin yarı izlenimi alıyorum. Takip ettiğim birçok kanal pk gidincd açılsa dahi %50 izlenim kaybetti, siz önceden izlenmiyormuşsun izlendiğiniz ana denk gelmiş şansınıza. Maalesef yt böyle içerik kaliteli ise bir yolunu bulur yine uçar yt’nin kimseyle alıp veremediği olamaz

benim de para kazanma dün açıldı. anlık 1700 izlenen videom 600 lere kadar düştü. normalde videolar bir süre sonra düşer normaldir ancak sizin konu dan sonra içime kurt düştü .

youtube ole bıseykı kanalın panelıne gırcık bırkac ıslem yap ızlenımın gene dıplere gıder.. hersey kurallara uygun ama oyle youtube bu..
gunluk 10-50k ızlenım kalır kanalım.
hergun aynı.
onerılene az duser.
yılda bır ıkı anasayfa tarzı duser mılyon mılyon ızlenım alır bıkac gun sonra bıcak kesmıs gıbı dip.
şaşrmıyorum

bende saatlik 35 k izlenen kanal ertesi gün 1k ya düştüğü oluyordu bu durum aylardır bu şekilde zaten buna alıştık video patladığı gibi bir andada sönüyor

benim de para kazanma dün açıldı. anlık 1700 izlenen videom 600 lere kadar düştü. normalde videolar bir süre sonra düşer normaldir ancak sizin konu dan sonra içime kurt düştü .

Bu zaten yt kuralı gibi bir şey açılınca düşme oluyor ve toparlanmıyor güncel tutarak aşabilirsiniz belki benim bir kanalım da bu durumdan muzdarip aralık açtırdım hala eskinin yarısına bile gelmedi

Yeni yayınlanan her videom saatde 1-3 k arası değişkenlik olmak üzere izlenim alırdı. Rakipler ya rahat durmadı. (büyük ihtimalle) Kanal şimdi son 48 saatte 2k izlenım alıyor :( Arkadaşın durumu daha farklı resmen yt frenlemiş. Sen dur para kazanma demiş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri