işte sana kategori.

serkannakres

Yasaklanmış
vine videoları dahil youtubede genel olarak doğal videolara daha çok alaka var ve izlenimi çok daha fazla ufakca bir araştırmadan sonra bir video izledim youtubede değil ama hemen attım :D nede olsa spamcıyız aga , :) Neyse konuya döneyim buldugum ve çok basit olan kategori videosu ise ( beden kamerası ) yani kafanda bir şapka / kask üstünde camera ve devamlı dönüp dolaşıyorsun inan bana sırf adm ne yapıyo diye gözünü ayırmadan izleyen avrupalılar var ama tabi iki versiyonda yerli /yabancı olucak ben bunu yapıcam hemde arabamla , camera takıcam gece görüşü olucak en olaylı yerler eğlence yerleri vs neresi varsa ondan sonra bölücem ilginc alakalı başlık ve açıklama ile yayınlicam imleme yapıcam izlenimin tavan yapacagına eminim adını bile buldum realvine :). NEDERSİNİZ.

Hocam büyük cezası var dediğiniz işin. Arabanıza kamera takıp görüntü almak için izin almanız gerekiyor her gittiğiniz yerin kaymakamlığından, emniyet müdürlüğünden. Biraz sıkıntı yaşarsınız, yakalanma şansınız düşük ama yakalanırsanız çok canınız yanabilir. Ben gözlük ile benzeri denemeler yapmıştım yabancı kanallarda yayınlamıştım ve tutmuştu oldukça. Gözlük, önünde gizli kamera var, görmüşsünüzdür belki. Fikir güzel, ancak tehlikeli dediğim gibi :) Umarım uygulayabilir ve bol bol kazanırsınız :)

Bir de su var, ne kadar gecerlidir Turkiye'de bilmiyroum ama yayinladiginiz videolarda yuzu gorunen herkesin yazili olarak iznini almaniz gerekiyor diye biliyorum.. Aksi takdirde sizi sikayet edebiliyorlar..

Evet fikir harika.

Incubus'un da dediği gibi yasal sıkıntıları olabilir. Ama hemen seni bulup cezai işlem uygulayacaklarını sanmıyorum. Artı videoda çıkan birinin o anki görüntülerinin yayınlmasından dolayı şahıs da şikayetçi olabilir.

Zor ihtimaller, uzak ihtimaller ama ya olursa? :)

Tutar mı? TUTAR!... :)

Hocam büyük cezası var dediğiniz işin. Arabanıza kamera takıp görüntü almak için izin almanız gerekiyor her gittiğiniz yerin kaymakamlığından, emniyet müdürlüğünden. Biraz sıkıntı yaşarsınız, yakalanma şansınız düşük ama yakalanırsanız çok canınız yanabilir. Ben gözlük ile benzeri denemeler yapmıştım yabancı kanallarda yayınlamıştım ve tutmuştu oldukça. Gözlük, önünde gizli kamera var, görmüşsünüzdür belki. Fikir güzel, ancak tehlikeli dediğim gibi :) Umarım uygulayabilir ve bol bol kazanırsınız :)

hocam ben bu işden ziyade digitürk / d-smart / camera üzerine işletmem var. kamera olayında ise ses alma olayı olmadıgı taktirde camera yasak değil yanlız uyarı olması lazım burası izleniyor felan gibi bende cameranın altına görünen yerine canlı yayın test aracı yazarak bu olayı yapabilirim hemde çok basit yada kafa camerası ile çok yüksek yerlere çıkıyorum mesela istanbulda sapphıre binası ve benzeri yerlere çanak veya herhangi bir işlemde o yüksek yerlerin e tabi birazda adrenalin gösterişi katark videolarını yükleyebilirim.

Ya gerçi şu var. Çekim yasak alanlar vardır, askeri bölge gibi. Sen oralara yaklaşma yeter :) Zira mobesse kameraları gece gündüz milleti çekip, olay oldugunda afişe ediyor :D

Eğer videoda görünen kişiler şikayet ederlerse. Videodan görüntülerini silmeniz gerekebilir ama nereden bulacaklar sizin kanalı ve kötü brşey yoksa kadraja girdim diyede kimsenin şikayet edeceğini sanmıyorum :)

videoya çek yabancı başlıkla at yerli insanın onu izlemesi zor.

hocam eğer kaykay,paten,kayak vs gibi bir sporla uğraşıyorsanız -bence basketbol da olur- izlenimler daha da artar diye düşünüyorum ayrıca kamera işinde olduğunuzdan bahsetmişsiniz o halde go pro'yu mutlaka biliyorsunuzdur :) bir adet go pro ve kask alıp basketbol maçı yaparken kaydedebilirsiniz ya da paten kayak vs gibi şeyler için de aynı şekilde. Yani arabayla sınırlı kalmayın fikir güzel yapanlar da var tabi ki ve dediğiniz gibi avrupa insanı saniye saniye izliyor bunları :) Mesela motosiklet de aynı şekilde çok tutuyor. Araba içi çekimlerde genelde, Allah korusun; kaza vidyoları ilgi çekiyor... Umuyorum öyle bir olay yaşanmaz. Bu işin ceza getirebileceğinden bahsedilmiş bu konuda bilgim yok fakat bana çok mantıklı gelmedi. Mesela şöyle düşünelim bir şehri gezmeye gittik ve vidyo çektik meşhur bir yerinde. O vidyoyu yayınladık diyelim vidyoda yüzü görünen bir arkadaş bundan rahatsızlık duyarsa size mesaj ya da yorum bırakarak vidyoyu kaldırmanızı ister. En fazla youtube'a şikayet eder. Ama sırf vidyoda yüzüm görünüyo diyerek mahkemelere başvuracağını sanmıyorum. Ancak vidyodaki kişinin hiç olmadık bir anını yakalarsınız, o vatandaşın kişilik haklarına hakaret ya da özel hayatına taciz gibi bir durum söz konusu olursa evet mahkeme işi devreye girebilir ve bu mantıklı tabi ki ama sanmıyorum ki magazinci gibi kamerayla millet bi rezillik yapsın da kaydediyim dercesine bekleyeceğinizi... Öyle bir şey düşündüyseniz de bence hiç arabayla benzin yakmayın dükkanın güvenlik kamerasını sık sık izleseniz zaten bi ton şey çıkar :D Ama tabi bir vatandaşın küçük düştüğü anı paylaşmak, arkadaşların da dediği gibi sorun oluşturabilir. Biraz uzun ve gereksiz oldu sanırım ama başarılar dilerim kolay gelsin :)

How To Get Girls To Kiss You. - YouTube

:D 1:08

Adamlar Milleti Çevirip Öpüyorlar :D

Ama Şöyle bişeyde Var bi oturma yerine gidersin bi kavga felan olur cekersin videoyu cocuk orda sevgilisiyle oturmuş öpüsüyor bunu görürlerse sikayet edebilirler :D
Tabi Oralara Bulanıklık Uygulayabilirsin Düzenlerken.

Ama iyi Fikir TUTAR..

arkadaşlar telif eşleşen yemekten bıktım 1 hafta bile ayakta kalmıyor kanallar bana allah rızası için katogori söyleyin ne çalışmalıyım :(:(

Oo bunlar çok fena videolar ya bu işe başlamadan öncede izlerdim extreme videoları bide çok izlenirler üstelik çalışan sayısıda az ha tabi eşleşen gelme ihtimalide daha çok..Genelde büyük kanallarda var bu videolar.

Hiçbir sıkıntı olacağı kanaatinde değilim. Özgün video ve insanlar çift yaratılmıştır denilerekten şikayet eden kişi kendi olduğunu kanıtlayamayabilir ;)

en çok izlenen kategori..

ayrıca arkadaşların dediği gibi askeri bölgelere girme yeter.. gizlilik olayında sıkıntı yok yt'nin video editör kısmında yüzleri gizle diye bir seçenek var bas ona senin için tüm yüzleri blurlasın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri