İşte Üniversite Reklamı Böyle Yapılır.

6 yıl sonrasında bir bölümde yoğunlaşmak istersende tus a giriyorsun 2 yada 4 yılda o bölümün uzmanlığını okuyorsun ondan sonrada 2 yıl mecburi görevden sonrada tıp diplomanı veriyorlar

Bildigim kadariyla tip 6 yil uzmanliklar 5 yila kadar cikabiliyor zorunlu hizmete gelincede doguda 8 ay batida ise 1 yila kadar cikiyor kim dedi 2 yil diye doktor dayanabilirmi 2 yil :D.Acibademe gelincede acibademde okuduktan sonra kendi hastanelerinde is imkani veriyorlar maaslarida cok yuksek sanirim.

Bildiğim bişey varsa Dünyaya birdaha gelirsem okumam bayan kuaförü olurum heralde :D

Bizim bir kuaför akraba var, adam benim hayallerimi 5 yılda yaptıya laa, biz okuduk hâlâ 1 arabam bile yok :mad:

benim bayan kuaförü arkadaş var. çocuk 3 yıldır 700 liranın üstünü göremedi. sanırım patron olmadıkça o işte de kazanılmaz.

Buna vereceğim parayla yurt dışında çok daha kaliteli bir lisans eğitimi alabilirim

bunlara verecem parayla ben gider okumadan kendi işimi kurarım tıp okumaya kalksan yılda 60ktl 6yılda 360ktl 360ktl 1 ev alırım gerisini gelirli site alırım ömür boyu yeter bana

benim bayan kuaförü arkadaş var. çocuk 3 yıldır 700 liranın üstünü göremedi. sanırım patron olmadıkça o işte de kazanılmaz.

çalışan değil hocam dükkan sahibi para kazanır zaten. Karı koca kuaför işletiyorlar 3 daire ev, araba çocuklar özel okulada. Gözümüz yok Allah daha çok versin. ama okumak bana ekonomik açıdan pek birşey katmadı.

Son düzenleme:
üniversite değilde hocaların tanıtımını yapmışlar, bence amacına uymayan bir reklam olmuş etkilenmedim :( hele o ordan burdan atlamaları orada yapmaya çalışsan heralde bidaha içeriyer almazlar :D

bence reklam hiç iyi değil Lise mi giriyoz ergen tayfanın hareketleri üniversitede = keşif , yenilik , içat

ünv ilim yerimi yoksa eglence yerimi bir türlü okuyan gençlerimiz bunu ayırt edemiyor,sonra bu türkiye neden araba veya farklı işler üretemiyor,ünvs okuymaya giden kişiler bu tarz reklamlarla bilinç altı eglenme boşa wakit geçirme enjekte edilirse tabi,genç insanlarında kanı kanıyo tabiki :D hemen heves ediyorlar, hadi bana eyvallah :D

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] sizinkiler coşturmuş baya iyi reklam :D

çalışan değil hocam dükkan sahibi para kazanır zaten. Karı koca kuaför işletiyorlar 3 daire ev, araba çocuklar özel okulada. Gözümüz yok Allah daha çok versin. ama okumak bana ekonomik açıdan pek birşey katmadı.
edit....

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri