İstediğim kategoriye ilgi duyan organik facebook ve twitter üyesini nasıl çekerim?

D
  • Kullanıcı DivineWisdom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret
D

DivineWisdom

Guest
Örneğin: playstation'a ilgi duyan gerçek takipçi üyeleri twitter ve facebook sayfalarına nasıl çekebilirim ?

Üye çekim sistemleri kullandım hiçbir faydası olmuyor, 10.000 kişi çekim yaptırdım twitter'a 1 hafta içinde 1500 kişi kaldı.

Benim binlerce hayran çekiminde gözüm yok, istediğim sadece misal gerçek ilgili takipçi 100 kişi olsun yeter bana ama gerçekten playstation'a ilgi duyan kişiler olucak.

Bu istediklerimi sağlayabilmem için neler yapmam gerekir arkadaşlar? Playstation ile ilgili facebook sayfası açsam ve twitter açsam nasıl bu tip takipçileri kazanabilirim?

şimdiden yardımsever arkadaşlara teşekkür ederim.

r10'da yanıtlayan olmadı sizlere sorayım dedim beyler.

Facebook reklamı alabilirsin sayfana playstation sayfası aççtın diyelim buna uygun sayfalardan yardım alman gerekli bir şekilde adminle anlaşıp daha sonra kendi sayfan atıyorum 5 10 k oldukdan sonra facebook a reklam verirsen belli miktarda kullanıcı çekmeye başlarsın facebookda görmüşsündür arkadaşın playstation sayfasını beğendi diye anasayfada kocaman duyuru şeklinde çıkar sayfanın 5 10 k kullanıcısı olunca her kullanıcın arkadaşları bunu görür playstation a ilgi duyanlar sayfana bir şekilde gelir tabi bunun için facebook a biraz bütçe ayırman gerekiyor.

Üye çekme sistemleri ile boşa vakit harcama hiçbir işe yaramaz bence

r10 dan 1 adet 10tl lik vcc alıyorsun yada kendi kıredi kartın varsa yada garanti bankası hesabın kendin oluşturuyorsun( master card )

sonra düzenli şahsi kullandıgın facebook hesabından /comfrimphone.php den mobil dogrulama yoksa hesabını dogruluyorsun

daha sonra /ads den facebook sayfana degil youtube sayfanın linkini vererek reklam açıyorsun günlük bütçeyi 250 dolar/350tl yapıyorsun zaman ayarını bir sonraki gün sabaha karşı 07:00 civarlarını reklam sonu olarak ayarlıyorsun

diger gün sabah kalktıgında bakıyosun youtubeye 300-500 organik güzel obenen olmus faceboka bakıyosun ads manage error yada yada hesabın 700tl borca düşmüş :)

e book yazsalar anlatmazlar :P

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri