ıstedıgım kelımede sıra yukseltme

• Kullanıcı K-Life
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

K-Life

Yasaklanmış
arkadaslar bi kategoride taninmis olarak iyi bir kanalim var. yedek kanalim onu icinde 900 yakin video var sadece icinden bi videoyu o aramalarda ilk siraya getirebilen vaarsa ucretiyle beraber pm atsin ? ve zarari felan varmi onuda anlatsin .

KANAL AZ BUZ BI ABONE DEGIL . yapipta kanali b*k etmek istemem .
LUTFEN TERCUBESI OLAN KISILER PM ATSIN .

Iyi forumlar.

Son düzenleme:
bizde çok aradık hep tırt çıktı hocam, güvenilir gerçekten yöntemi bilen yok yada ben göremedim 4 5 aydır full aradığım halde yerli yabancı aklına gelen gelmeyen tüm forumlarda araştırma yaptım

bizde çok aradık hep tırt çıktı hocam, güvenilir gerçekten yöntemi bilen yok yada ben göremedim 4 5 aydır full aradığım halde yerli yabancı aklına gelen gelmeyen tüm forumlarda araştırma yaptım

ya vardir hocam elbette vardir . hatta yeni bi yontem var cok fazla degisik bi yontem suan onu buldum sayilir ama bilmiyorum denemeye korkuyorm

ya vardir hocam elbette vardir . hatta yeni bi yontem var cok fazla degisik bi yontem suan onu buldum sayilir ama bilmiyorum denemeye korkuyorm

Paylaş yöntemi burdan yada özelden. Deneyelim kardeşim duruma göre olumlu olursa sende yaparsın.

Paylaş yöntemi burdan yada özelden. Deneyelim kardeşim duruma göre olumlu olursa sende yaparsın.

herkesin elinde zengin olma yöntemi olsa kim zengin olacak ? bilen söyler mi ? Network marketing gibi olur.bri bilir.alttaki ikisine söyler.o söylediği diğer altındaki ikiye söyler sonra sistem 0.

herkesin elinde zengin olma yöntemi olsa kim zengin olacak ? bilen söyler mi ? Network marketing gibi olur.bri bilir.alttaki ikisine söyler.o söylediği diğer altındaki ikiye söyler sonra sistem 0.

O zaman riske edip deneyeceksin kardeşim :)

Kolay Degil Abi :D benim 2 senelik emegim var bide 2 kanal dada tek maile bagli . NEYSE KENDINE GUVENEN SAGLAM TAKTIKLI ARKADAS YOKMU ?

işin içinde izlenim satın alma varsa bence kesinlikle deneme, son birkaç günde izlenim kastığım 3 kanal spamdan kapandı,

benim kanallar kolay kolay spamdan kapanmaz 1 yıllık kanallar boşta bekletiyorum, vdieo yüklüyorum falan kanallara hiçbişey olmuyor ama izlenim kastımmı direk kapanıyor

işin içinde izlenim satın alma varsa bence kesinlikle deneme, son birkaç günde izlenim kastığım 3 kanal spamdan kapandı,

benim kanallar kolay kolay spamdan kapanmaz 1 yıllık kanallar boşta bekletiyorum, vdieo yüklüyorum falan kanallara hiçbişey olmuyor ama izlenim kastımmı direk kapanıyor

işin içinde izlenim satın almadan kelimelerde yükselme diye birşey yok malesef

izlenim satın alıp riske gireceğinize reklam verin daha iyi olur hocam bence.
Film yapım şirketi değilsen zaten her zaman kapanma ihtimali var. oyun videosu çekenleri oyun şirketi şikayet edip kapattırabilir. Çünkü oyun o şirkete ait. Yada her hangi programla ilgili eğitim videoları. Sana ait olmayan birşeyin videosunu yaptığın zamanda yani ürün sahibi şikayet edebilir.

Son düzenleme:
seo yu bılıyorum diyen her insana ınanmayanız,seo işini iyi bilen insan suan hawaiidedir

Hit çekmeden istediğiniz kelimede yükselmeniz imkansız gibi hocam.

Erken üste çıktıgı için binlerce kanaldan önde gözüküyor. Fl..g atanlar rahat bırakmaz. o yüzden çıkan kategori iyi seçmeniz lazım. temiz olması lazım. eskisi gibi değil yani olaylar. bende almıştım o yöntemden

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri