istediginiz dilde kazanc sağlayan site

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kkundakci

Yasaklanmış
Merhabalar arkadaşlar,

Şimdi sizlere istediğiniz dilde site yapabilirim. Bu konudada sitenize bot bağlayarak sizler youtube işi yaparken siteniz otomatik olarak gorsel ve içerik ekler. Istediginiz alani belirtmekte özgürsünüz. Ben sitenizi kurup iki gunde teslim edebilirim. Bu sayede adsense reklamlari aktif ederek sitelerinizden kazanç saglayabilirsiniz.

Istediginiz kadar site kurabilirim domain ve host benden. domain ve hostinginiz varsada kurabilirim. Bu konuda sizler site yaptirmak istermisiniz. Fiyat olarakta 169 tl dusundum. Daha fazla isteyenlere farkli fiaytlarda verebilirim. Bu bir anket konusudur. Sorulariniza cevap verebilirim

Dipnot Guzel bir satis konusu acacagim orada detaylica anlatacagim sizlere

Son düzenleme:
Her satış konusunun ilk 10 mesajı refciler kaplıyor bence artık bir kısıtlama gelmeli satıcı belirtmedikce ref istemek yasak gibi. Hayırlı satışlar bu arada bence fiyat çoook uygun

Konuyu acayim detayli bilgileri paylasacagim. Reklamlarin acilmasina kadar destek verecegim arkadaslar. Kisacasi siz bir kere bota talimat vereceksiniz bot sizin icin herseyi yapacak. Rusca almanca fransizca ingilizce Vs vs. Kategorileri ve herseyi hazirlayip sizlere satis konusunda belirtecegim.

Her satış konusunun ilk 10 mesajı refciler kaplıyor bence artık bir kısıtlama gelmeli satıcı belirtmedikce ref istemek yasak gibi. Hayırlı satışlar bu arada bence fiyat çoook uygun

ben bunu daha önce dile getirdim, sitedeki ref anlayışı beleşe getirmek normalde ref veren insanların amacı ise tanıtımını yapmak.

şimdiden hayırlı satışlar bu arada.

Arkadaslar simdi konuyu hazirliyorum. Bir iki saate bitecektir tum mesajlariniza cevap verecegim.

hocam satış konunuzda, websitelerden kazancıda biraz detaylı anlatırsanız bizde bilgilenmiş oluruz,mesela diyelim 100 tane farklı kategoride sitemiz olsa ve botlar bunlara içerik atsa oto. olarak bir siteden en az günlük kazancımız ne olur?!
teşekkürler,hayırlı satışlar ))

hocam satış konunuzda, websitelerden kazancıda biraz detaylı anlatırsanız bizde bilgilenmiş oluruz,mesela diyelim 100 tane farklı kategoride sitemiz olsa ve botlar bunlara içerik atsa oto. olarak bir siteden en az günlük kazancımız ne olur?!
teşekkürler,hayırlı satışlar ))

Tabiki hocam suanda ref olarak yaptigim sitenin adsensesini sizlere paylaşacagim goreceksiniz.

hocam çalıştığım dizi için birşeyler yapılabilirmi? ve maliyeti ne kadar olur acaba

Arkadaslar satis konusunu actigimda talep oldugu takdirde konunun altina excel ajanda koyacagim. Gun gun bos olan vakitleri gorebileceksiniz. O yuzdende sitrm neden teslim edilmedi gibi sorularinizda cevap bulacaktir

---------- Spam Engelliyici 22:26 ---------- Önceki Mesaj 22:24 ----------

hocam çalıştığım dizi için birşeyler yapılabilirmi? ve maliyeti ne kadar olur acaba

Bunu konuyu actiktan sonra bu ise ozel acacgim skype adresini verecegim. Oradan detaylixa konusuruz. kazanmayan kimse kalmasin artik yeter

Arkadaslar satis konusunu actigimda talep oldugu takdirde konunun altina excel ajanda koyacagim. Gun gun bos olan vakitleri gorebileceksiniz. O yuzdende sitrm neden teslim edilmedi gibi sorularinizda cevap bulacaktir

---------- Spam Engelliyici 22:26 ---------- Önceki Mesaj 22:24 ----------

Bunu konuyu actiktan sonra bu ise ozel acacgim skype adresini verecegim. Oradan detaylixa konusuruz. kazanmayan kimse kalmasin artik yeter

bekliyorum hocam :) ne zamandır aklımda böyle birşey :cool:

Arkadaşlar şuanda pc başına geçtim. Öncelikli olarak sizlere şunu belirteyim. Yapacağım siteler makaleler olacak, insanların ilgisini çeken algı oluşturan ve sürekli takip edeceği bir site olacak.

Botun mantığı şu, istediğiniz siteden istediğiniz konuları hangi dil olursa olsun, sizin istediğiniz dile çevirip görselleri dahil sizin sitenize atacak.

Şuanda satış konusunu yazıyorum. Bitirdiğimde bu konuyu kilitliyeceğim. Özellikle belirtiyorum, ref bir kişiye yaptım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri