Merhabalar Değerli Ytpara ailesinin Kıymetli Yöneticileri ve Üyeleri Hepinize Saygılar Selamlar Ben eyt den emeklilik için dilekçemi verdim eyt resmı gazete de yayınlanır yayınlanmaz iş yerıme gıtmeden birinci ssk ya dilekçe vermeye gıttım ve işyerı birinci bize gelmeden ssk ya gittim diye beni tekrar işe almıyor Beni Twiter yaktı orada biri yazmış idi Resmi gazete de yayınlanır yayınlamaz ssk ya koşacağım diye benimde kanıma gırdı bende ssk ya koştum hiç ilk başda iş yerıne gitmeyi akıl edemedim Atalarımız dediği gibi olmuş ile ölmüşe çare yok önümüze bakacağız mecbur çalışmak zorundayım emekli maaşım en düşük orandan çıktı gerçi emekli de olamadık evrak hala beklemede yazıyor e devlette Ben en eski üyelerden ım ama youtubeden ben para kazanamadım şansım yaver gıtmedı beceremedim After effect ile eğitim vs videolarında her gösterılen işi hemen hemen yapabılıyorum bunun yanına bir iki program daha örenmeye urasıyorum ama örenmek bana çok sıkıcı geliyor bir türlü dısıplınlı olamıyorum Bir ıkı ay daha böyle ıdare edebılırım ama sonra maddı olarak zorlanmaya başlayacağım Sizler ne tavsıye edersınız bir iki ay ile yt veya online sektorden gecımı sağlayacak para kazanmak zormu dersınız Şimdiden iş aramaya başlamamımı tavsıye edersınız Siz ytpara ailesının değerli yorumlarını beklıyorum ve çok teşekkür ederim Rabbım hepınıze emekli olmayı nasıp etsın banada inşallah ağız tadı ile yemeyı nasıp etsın