İsteyen Hemen Kullansın

legolas4444

Kayıtlı Üye
Uzun süren aradan sonra herkese yeniden merhaba. arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır siteye bakamıyordum forumun ilk üyelerinden sayılırım eski kullanıcı adım tokibala. Uzun süre giriş yapmadığımdan dolayı şifremi unutmuştum bu hesabıda ne olur ne olmaz diye yıllar önce yedek olarak almıştım. Üyeliğin bedava olduğu zamanlarda :)) Eski kullanıcı adımla ilgili site yöneticilerine mesaj yazdım ama cvp veren olmadı. Neyse canları sağolsun...

Arkadaşlar beni takip edenler bilir ben videolar hazırlar kendi kanallarıma da atmadan önce burada da paylaşır isteyen kişilerin kullanımına sunardım. Bu tarz çok video paylaştım burada.Şimdi 2 tane daha hazırladım geri dönüşümün şerefine :)) Bu videoları daha kendi kanallarıma bile atmadın . Şunuda bu arada belirteyim videolardan birisini eski haliyle burada vermiştim üzerinde biraz düzenleme yaptım yeni haliyle size veriyorum.

İnanın bu videoaları hazırlamak zor oluyor özellikle müzik seçimi en sakat kısmı. Müziği bul sonra videoya efekt ver ritme göre yerleştir çok zaman alıyor .. Ama inanın dönüşleri çok güzel olunca buna değiyor.

Hepinizin görüşü benim için çok değerli hakarete varmadan eleştirilerinizi yaparsanız çok mutlu olurum. İki video için yazacaklarınızı merak ediyorum.Dedim ya isteyen alsın kendi kanallarına hemen atsın. İyi seyirler.

Video 1 : https://youtu.be/FGfi96q7Pf4

Video 2 : https://youtu.be/ixJtk2652Sk

Hocam güzel de hit alıyor mu, şarkıda görüntüde telif sıkıntısı olmuyor mu?

Tokibala. Bu isim unutulur mu. Slayt tarzı video fikrini forumda sunan kişi. Özeliikle 2. video ki şarkıyı bir slayt videom da kullanmıştım. Çok olumlu tepkiler gelmişti.

Tekrardan hoş geldiniz :)

Gercekten cok guzel olmus.Eline saglik.

teşekkürler kardeşim

---------- Spam Engelliyici 17:30 ---------- Önceki Mesaj 17:29 ----------

[MENTION=8468]legolas4444[/MENTION] Allah razi olsun abi, videolari kendi kanalima atarsam, telif felan ugrasmam dimi ?

ALLAH hepimizden razı olsun kardeşim Şuana kadar bu tarz videolarımdan hiç telif yemedim yinede karar senin

---------- Spam Engelliyici 17:30 ---------- Önceki Mesaj 17:30 ----------

Tokibala. Bu isim unutulur mu. Slayt tarzı video fikrini forumda sunan kişi. Özeliikle 2. video ki şarkıyı bir slayt videom da kullanmıştım. Çok olumlu tepkiler gelmişti.

Tekrardan hoş geldiniz :)

Sağolasın serhat.. Daha çok şeyler paylaşcam

---------- Spam Engelliyici 17:37 ---------- Önceki Mesaj 17:30 ----------

Hocam güzel de hit alıyor mu, şarkıda görüntüde telif sıkıntısı olmuyor mu?

çok güzel hit geliyor hiç sıkıntıda yaşamıyorum

---------- Spam Engelliyici 17:37 ---------- Önceki Mesaj 17:37 ----------

Güzel çalışma, eline sağlık kardeşim.

teşekkür ederim

[MENTION=8468]legolas4444[/MENTION] Abi [MENTION=8523]tokibala[/MENTION] hesabindaki konulari okuyorum deminden beri, guzel konularin var ama cogu videolar silinmis, yeni guzel taktik ve tuyolar bekliyoruz senden, Allah razi olsun

bu arada 2 videonu deneme amacli bi kanala yukledim, telif gelmez umarim, muzikleri nerden aldiniz abi, hosuma gittide )

[MENTION=8468]legolas4444[/MENTION] Abi [MENTION=8523]tokibala[/MENTION] hesabindaki konulari okuyorum deminden beri, guzel konularin var ama cogu videolar silinmis, yeni guzel taktik ve tuyolar bekliyoruz senden, Allah razi olsun

bu arada 2 videonu deneme amacli bi kanala yukledim, telif gelmez umarim, muzikleri nerden aldiniz abi, hosuma gittide )

paylaşımlara tekrar başlıyorum kardeşim. Umarım videolar çok güzel hit getirir sana yeni videolar hazırlıyorum şuan onlarında yakında paylaşırım

Uzun süren aradan sonra herkese yeniden merhaba. arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır siteye bakamıyordum forumun ilk üyelerinden sayılırım eski kullanıcı adım tokibala. Uzun süre giriş yapmadığımdan dolayı şifremi unutmuştum bu hesabıda ne olur ne olmaz diye yıllar önce yedek olarak almıştım. Üyeliğin bedava olduğu zamanlarda :)) Eski kullanıcı adımla ilgili site yöneticilerine mesaj yazdım ama cvp veren olmadı. Neyse canları sağolsun...

Arkadaşlar beni takip edenler bilir ben videolar hazırlar kendi kanallarıma da atmadan önce burada da paylaşır isteyen kişilerin kullanımına sunardım. Bu tarz çok video paylaştım burada.Şimdi 2 tane daha hazırladım geri dönüşümün şerefine :)) Bu videoları daha kendi kanallarıma bile atmadın . Şunuda bu arada belirteyim videolardan birisini eski haliyle burada vermiştim üzerinde biraz düzenleme yaptım yeni haliyle size veriyorum.

İnanın bu videoaları hazırlamak zor oluyor özellikle müzik seçimi en sakat kısmı. Müziği bul sonra videoya efekt ver ritme göre yerleştir çok zaman alıyor .. Ama inanın dönüşleri çok güzel olunca buna değiyor.

Hepinizin görüşü benim için çok değerli hakarete varmadan eleştirilerinizi yaparsanız çok mutlu olurum. İki video için yazacaklarınızı merak ediyorum.Dedim ya isteyen alsın kendi kanallarına hemen atsın. İyi seyirler.

Video 1 : https://youtu.be/FGfi96q7Pf4

Video 2 : https://youtu.be/ixJtk2652Sk

Hocam özgün kanalım var bu kanalda kullanabilir miyim? Ayriyetten Müzik için hangi siteyi vs kullanıyorsunuz gayet başarılı olmuş - Ayriyetten hocam bu kadar kaliteli render yapıp logoyla abone olun butonunu bu kadar kötü yere yerleştirmeyi nasıl becerdiniz :D

Son düzenleme:
telifsiz bu tür müzikler bulabiliyorsan süper bence devam et zamanla daha iyi videolar yapacaksın

Hocam özgün kanalım var bu kanalda kullanabilir miyim? Ayriyetten Müzik için hangi siteyi vs kullanıyorsunuz gayet başarılı olmuş - Ayriyetten hocam bu kadar kaliteli render yapıp logoyla abone olun butonunu bu kadar kötü yere yerleştirmeyi nasıl becerdiniz :D

istediğin kanalında kullanabilirsin zaten herkes kullansın diye paylaşıyorum.. Logoya gelince haklısın :)

bu tür telifsiz müzikler için bir kaynak var mı? yoksa tek tek mi topluyorsun?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri