Ben Matematik, eşim türkçe, kardeşim biyoloji Enişte ingilizce, baldız edebiyat ,babam sınıf ve 5 arkadaş büyük bir yt kanalı yapacağız ... Bunun haricinde eğitim sitelerine epey bir yatırım yaptım .. Ama biliyorum ki eğitim kanalları çok feci az kazandırıyor aylık 300 000 hitli özgün kanalım aylık 20 dolar veriyor ... Başka şekillere de girmek gerekecek haziran kadar güzel bir plan ve denemeler yapacağım 3 aydır maaş alamıyorum zaten internetten geçinmeyi öğrendik
Hayırlısı artık ...
Hocam branşınız ne bilmiyorum ama. Matematik ise altın bilezik var elinizde youtebe için. Tabi ki matematik olmasa dahi, misal coğrafya ise bile Türkiye şartlarındaki var olan tüm sınavlar için videolar çekebilirsiniz. Ve eminim çokta iyi bir netice alırsınız.
Şahsen, benim iyi bir matematikçi arkadaşım var. Onunla özgün bir kanal yapmak istiyorum ama. ikna edebilirsem
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[MENTION=14929]edius[/MENTION]
Hocam sizin içinde hayırlısı olsun. Paylaşımcı ruhu kendisinde barındıran kişileri görüyor olmak bu formda insanı mutlu ediyor doğrusu.
Son düzenleme: