Istiklal Caddesinde Patlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sana sadece şunu sorucam şuan ki hükümet bu işi yapamıyor belliki terör konusunda eger 1-2 patlama daha olursa kısa zamanda sence bu hükümet istifa eder mi yoksa canlı bombaların düzenli şekilde patlamasını mı bekler?
şuan bazı illerde insanlar çocuklarını dışarıya salmıyor bu normal bişey mi yönetilemiyen bir ülke var ortada .

önceki hükümetler zaten terörün kökünü kazıdı şu durumda bile çıkar peşindesiniz karakterinizi bi sorgulayın sen ve senin gibiler

caddeyi bilenler bilir isteseler daha büyük bir katliam yapabilirlerdi. yapamıyorlar çünkü avrupa desteğini kaybetmekten korkuyorlar. ayrıca kendi tabanlarından da tepki olduğu yönünde haberler var. bu saldırıda amaçları çok insan öldürmek değil halkı paniğe sürüklemek. farkındaysanız kaç gündür avmler,metrolar bomboş. o caddede dükkanların kirası 30 bin liradan fazla. budan sonra doğru düzgün iş yapamazlar. bunları yazdım çünkü farkında olmadan teröre destek oluyoruz. amaçları halkı paniğe sürüklemek ve bunu sosyal medya aracılığıyla yapıyorlar. 100 söylenti varsa 99u yalandır. geçen konakta oturuyorum bir çocuk geldi abi konakta bomba var diyorlar diye başladı muhabbete. çocuğa sorduğum sorular sonrasında yalancı olduğunu anladım. muhtemelen halkın arasına karışıp böyle panik yaratıyorlar. çıkın dışarı arkadaşar avm ye de gidin metroya binin hiç birşey olmaz.

önceki hükümetler zaten terörün kökünü kazıdı şu durumda bile çıkar peşindesiniz karakterinizi bi sorgulayın sen ve senin gibiler

kazımış halinin bu oldugunu düşünüyorsan vah haline . sırf hükümeti destekliyecem diye bu konuşmaları yapanlar insanların ölmesine göz yumanlar kendi karakterlerini sorgulasınlar bende sonra sorgularım

Böyle durumda bile hükümeti suçlayan insanları görüyorum evet belki suçları olabilir ama parti vs işine girmicem sadece şunu söylemek istiyorum 4 bir yanımizda düşman iç de dış da düşman siz patlayan bombanın haberini görüyorsunuz eee peki yakalanan Eylem yapmadan durdurulan bombalıcilar var niye kimse onlara birsey demiyor helal olsun demiyor ve son hükümeti sucluyanlari görünce şey geliyor aklıma bizim mahallede 2 çocuk kavga etmişti dayak yiyen çocuk annesinin yanına gidince bi kadın çocuğu dovmustu dayak yediği için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri