İstikrarlı Kanala Sahip Olan Kimler Var?

• Kullanıcı sysroot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sysroot

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba
Biraz merak, birazda tecrübe sahibi arkadaşlardan bilgi almak adına böyle bir konu açmak istedim.

Öncelikle; tek veya birden fazla kanal ile, ne kadar uzun süredir düzenli/istikrarlı kazanç sağlıyorsunuz ?

Ne kadar aboneniz oldu ?
Büyüdükçe dikkat çekmeden mi çalışıyorsunuz ?

Gibi soruların cevabını merak ediyorum.
Cevap vericek arkadaşlar ; yaklaşık x aboneye sahibim, şu kadar süredir kanalım açık, şu şekilde çalışıyorum , içim rahat veya diken üstünde çalışıyorum gibi cevaplarınızı bekliyorum.

Ayrıca, bir kanalın abonesi büyüdükten sonra, yeni kanal açıp nasıl şişiriyorsunuz bunlarında önerisini veren arkadaşlarımız olursa sevinirim.

Saygılar

100 k 66k ve 22 k li, 22 k olan 6 aylik, digerleri 3 aylik, cok sukur geceleri rahat uyuyorum :D

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

100 k 66k ve 22 k li, 22 k olan 6 aylik, digerleri 3 aylik, cok sukur geceleri rahat uyuyorum :D

Hocam biraz ipucu, yeni açılan kanallara nasıl bu aboneleri çekiyorsunuz , kaç k kanaldan kaç k yeni kanal yapabilirsiniz.
Biraz teknik bilgi fena olmazmı :)

Kanallari birbirini hic desteklemedim, eger icerigin kaliteiyse YouTube da kimsenin yuklemedigi videolari yukleyebilirsen, abone biner biner gelmeye basliyor zaten. Tek Olay icerik ve izlenim almaya bakiyor.

1.5 aylık - 1.171 abone - 700K izlenim - tek kanal gidiyorum
ama ekstradan bir tane daha acmayı düşünüyorum.

1.5 aylık - 1.171 abone - 700K izlenim - tek kanal gidiyorum
ama ekstradan bir tane daha acmayı düşünüyorum.

Üstadım istikrarlı demiştim.
Bu yeni bir kanal :D

---------- Mesaj saat 21:39:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:39:07 civarında gönderildi. ----------

Kanallari birbirini hic desteklemedim, eger icerigin kaliteiyse YouTube da kimsenin yuklemedigi videolari yukleyebilirsen, abone biner biner gelmeye basliyor zaten. Tek Olay icerik ve izlenim almaya bakiyor.

Anladım hocam teşekkür ederim cevap için.

Youtube da olmayan bir içerik yüklemek cidden önemli, ben eski bir film yüklemiştim 1930 lardan kalma 5-10k izlenime 73 dolar vermişti.

630 K İzlenim 300 abone kanal 1 aylık tek kanal açmaya devam ediyorum abone düsük olsada iyi izlenim almaya devam ediyor

allah nazarlardan saklasında :)

2.5-3 Aylık 21K Abone ve 2M İzlenmeyle Tek kanal devam ediyorum inşallahda böyle devam eder.

Aynen arkadaşların dediği gibi önemli olan içerik
Aslında düşünmedi değilim bu aboneleride kullanıp yeni bi kanalı şişirsem ama nazar falan değer başımıza iş açmadan tek düzeli gidiyoruz :)

konunun açılma sebebi açıklığa kavuştu :):)

Bence konu gayet açık.
İyi okursanız, "nasıl abone kazanırım" ile ilgili bir derdim yok.
Başarılı kanallardan ipucu almaya çalışıyorum, şayet bir kanalımın aboneleri gayet iyi gidiyor, 20 k abonelere ulaşınca bu kanalı kullanarak yeni kanal nasıl şişirilir bunu gayet net bir şekilde sordum.

İkincisi, gene istikrarlı ve başarılı arkadaşlardan sabit kanallar ile neler yapabiliriz, kanallar yeterli abone sayısı ve kaliteye ulaştığında neler yapmalıyız dikkat çekmemek için vs. gayet NET bir şekilde bunları sordum.

Gizliden gizliye bir soru sorma niyetim veya kim ne kategoride çalışıyor umurumda değil.

Neden tekrardan yazdım bilmiyorum , belki anlatım stili farklı olması gerekiyor.
Saygılar.

20 k abone ve 1,5 milyon izlenimli kanal sayesinde 2 aydır video yüklemiyom ama genede fena para kazandırıyo.

Bence konu gayet açık.
İyi okursanız, "nasıl abone kazanırım" ile ilgili bir derdim yok.
Başarılı kanallardan ipucu almaya çalışıyorum, şayet bir kanalımın aboneleri gayet iyi gidiyor, 20 k abonelere ulaşınca bu kanalı kullanarak yeni kanal nasıl şişirilir bunu gayet net bir şekilde sordum.

İkincisi, gene istikrarlı ve başarılı arkadaşlardan sabit kanallar ile neler yapabiliriz, kanallar yeterli abone sayısı ve kaliteye ulaştığında neler yapmalıyız dikkat çekmemek için vs. gayet NET bir şekilde bunları sordum.

Gizliden gizliye bir soru sorma niyetim veya kim ne kategoride çalışıyor umurumda değil.

Neden tekrardan yazdım bilmiyorum , belki anlatım stili farklı olması gerekiyor.
Saygılar.

güzel kardeşim forumda daha çok zmaan geçirrisen sadece bi espiri yaptığımı anlayabilrisin ok....

Hocam 2 k abone üstü kanalım olmadı açıkcası ancak şunu söylemek isterim eğer kendi içeriğin değilse yani özgün değilse 500 k abonede olsa boşa çünkü diken üstünde oturursun vede öyle yada böyle o kanal uçar gider. Bence kendi içeriğini yapmayacaksan aboneden ziyade bir çok kanalla izlenim almaya bak. Abone kategoriler ve içerik bakımından çok değişir ama izlenim izlenimdir :)

2007'den beri devam eden kanalım var, tek kanal çalışıyorum 12m izlenme 2k abone. ama geçen yaz googledan pin gelene kadar 10 tane video vardı öyle duruyodu kanal. 5-6 aydır hergün ortalama 1 video yüklüyorum günde. ama abone sayım bu izlenme sayısına göre az gibi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri