İtirazda ban açılıyor!

irfancan

Kayıtlı Üye
Günaydın arkadaşlar belki bazılarımız yine geldinmi sen diyebilirler :) ama bu seferde kapanan web adsensem ile itiraz ettim bunuda açtılar acaba su adsenselerde onay suresini kaldirdiktan sonra simdide itirazda açmayımi yaptilar ?

hangi linkten ne diye itiraz ettin ve daha önce neleri açtırdın.

Onay süresi kaldırıldı mı hocam? Haberim yok valla :D

hangi linkten ne diye itiraz ettin ve daha önce neleri açtırdın.

Pc'ye gecince link atarim politika ihlalinden itiraz ettik 1 kere 1 kerede sahte tik

---------- Spam Engelliyici 10:26 ---------- Önceki Mesaj 10:25 ----------

İçinde olan para ne oldu?

İcinde para yoktu 1 haftalik adsense

---------- Spam Engelliyici 10:26 ---------- Önceki Mesaj 10:26 ----------

Onay süresinin kaldırılması ??

Hocam hani adsenseye basvurunca 1 gun falan bekletiyoduya ondan bahsediyorum simdi direk aciliyor

haziranda banlanan adsensem vardı güzel bir para vardı içerde geçen hafta itiraz ettim sonuç çıkmamıştı

Ne yaziyosunuz ve link alabilirmiyim nereye gonderiyosun

Mobilim yazim hatasi olabilir.

Link'i pc'ye gecince atacam itirazda neyse onu yaziyorum misal: bloggerima adsense actim reklamlar dahi gozukmeden adsensem kapatildi bunda bi yanlislik oldugunu dusunuyorum adsensemi acarsaniz sevinirim.
Web site icinse blogger yazisini websitem yapiyorum

---------- Spam Engelliyici 10:59 ---------- Önceki Mesaj 10:58 ----------

Yt adsense de açılıyor mu?

Hic denemedim blogger ve web denedim.

youtup adsenseyle, web adsenselerin değerlendirmesi aynı değil. nitekim web adsenselerle bölge ofisleri ilgilenirken youtuptan kimsenin haberi yok. bunun sebebi adsense nin blog kısmının neredeyse tamamen özgün olması ve reklam verenlerin blogları daha çok sevmesi.

Son düzenleme:
Hocam benim de açıldı ama adsense ye yeniden üye ol diyor.Gmail i acmislar sadace

F.... ların kapattığı kanalı açtırmak için Türkiyeden ilgilecek yetkılı varmı acaba Kanallarım hep bu kansızlar yüzünden kapanıyor sadece movie sektorunde olan kanallar link bilen kardeşimiz varsa lütfen bana yollasın Çok makbule geçer

Banlanan adsenselerin pub numarasını nasıl alabilrim arkadaşlar hiç bir yerde kayıtlı değil ? İtiraz edeceğim fakat pub numarları yok elimde...Gmail baktım ödeme maillerine vs hiç birinde yazmıyor..

Edit ilk gelen adsense mailinde yazıyormuş.Yayıncı kimliği olarak pub yine yok sanırım.

Son düzenleme:
Banlanan adsenselerin pub numarasını nasıl alabilrim arkadaşlar hiç bir yerde kayıtlı değil ? İtiraz edeceğim fakat pub numarları yok elimde...Gmail baktım ödeme maillerine vs hiç birinde yazmıyor..

Edit ilk gelen adsense mailinde yazıyormuş.Yayıncı kimliği olarak pub yine yok sanırım.

web yada bloggerda kullanıyosan sayfa kaynağından aratıp bulabilirsin ama yt ise bilemiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri