İtirazda ban açılıyor!

bildiğim kadarıyla web adsense ile iletişim kurulabiliyor ama youtube adsense hiçbir kanaldan itiraz almıyor.

ytadsense hocam bulamayacağım sanırım o pub u :)
ilk gelen mailde yaziyodu sanirim silmediysen yada kanal takip kullandiysan kapanan kabalin falan oldu ve onu silmediysen ordada yaziyordur 😊

Tapatalk uygulaması ile mobilden yazilmiştir. Yazım hatası olabilir.

ilk gelen mailde yaziyodu sanirim silmediysen yada kanal takip kullandiysan kapanan kabalin falan oldu ve onu silmediysen ordada yaziyordur 😊

Tapatalk uygulaması ile mobilden yazilmiştir. Yazım hatası olabilir.

Yok hocam maillerde yazmıyor kanal takip de vs kanal yok hiç id pw bile hatırlamıyorum :(

Youtube adsense ise bizde deneyelim link verirsen hocam

Yt adsenseydi fakat bi terslik var.Actik dedi.Giris yapıyorum yeniden üye olun diyor adsenseye.Neden böyle dedi anlamadım. Tekrar mesaj attım dönerler bugün

yt adsense aynı şekilde açılırsa mükemmel olur deneyenler yazsın arkadaşlar..

daha dün aldım açtılar adsenseyi

hocam merhaba bende web adsense için başvuru yaptım açmadılar nasıl bir açıklama yaptınız

cevaben gelen mail ;

ayın Kullanıcımız,

İtirazınızda sunduğunuz ek bilgiler ve AdSense programına gösterdiğiniz sürekli ilgi için teşekkür ederiz. Hesap verilerinizi ayrıntılı bir şekilde inceledikten ve geri bildiriminizi değerlendirdikten sonra, uzmanlarımız, AdSense hesabınızı yeniden etkinleştirmemizin mümkün olmadığı kanısına vardı.

Geçersiz etkinlik politikalarımız veya inceleme sürecimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153 adresini ziyaret edebilirsiniz. Hesapları devre dışı bırakılan yayıncıların AdSense programına katılımının devam etmesine izin verilmediğini hatırlatmak isteriz.

hocam merhaba bende web adsense için başvuru yaptım açmadılar nasıl bir açıklama yaptınız

cevaben gelen mail ;

ayın Kullanıcımız,

İtirazınızda sunduğunuz ek bilgiler ve AdSense programına gösterdiğiniz sürekli ilgi için teşekkür ederiz. Hesap verilerinizi ayrıntılı bir şekilde inceledikten ve geri bildiriminizi değerlendirdikten sonra, uzmanlarımız, AdSense hesabınızı yeniden etkinleştirmemizin mümkün olmadığı kanısına vardı.

Geçersiz etkinlik politikalarımız veya inceleme sürecimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153 adresini ziyaret edebilirsiniz. Hesapları devre dışı bırakılan yayıncıların AdSense programına katılımının devam etmesine izin verilmediğini hatırlatmak isteriz.

Yok hocam bana actik dedi.Sifrenizi unuttuysaniz aşağıdaki linkten degistirirek giris yapın. Felan dedi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri