Ara Beni Nejla Öp Beni Nejla.
Hayırlı Satışlar 1 Adet Paket Alındı.
En Önemlisi Facebook Ve İnstgaram için olan ipuçları teşekkürler.
Eğitim setiniz hayırlı olsun. Öperim seni Nejla
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ara Beni Nejla Öp Beni Nejla.
Hayırlı Satışlar 1 Adet Paket Alındı.
En Önemlisi Facebook Ve İnstgaram için olan ipuçları teşekkürler.
Hayırlı satışlar.
Bunun herhangi bir yasal problemi varmıdır ?
pm alabilirmiyim hocam
Öncelikle şunu söylemem gerekir'ki, İnstgram ve Facebook Püff Noktalarına çok iyi değinilmiş set'te. Aldığım günden itibaren parasını çıkarttığımı söyleyebilirim. Alıcaklar arkadaşlarada tavsiye ederim. ve her türlü destek alabiliyorum gün içerisinde sorduğum sorulara
şimdi öncelikle turkcell çağrı merkezinde çalışan bir müşteri temsilcisi olarak burda zorla aratmıyorsunuz konusunu açıklarmısınız 03225889211 neresidir ne işe yarar açıklarmısın ? sürekli bu numarayı görüyorum müşteriye bunu anlatmakta hiç kolay olmuyor malesef . ( [MENTION=12872]ahmtkfl[/MENTION] )
ben müşterilerden gelen soru-cevapları yazayım
müşteri----benim faturam buay niye yüksek ?
temsilci----bir bakıyorum bu nu : +3225889211 Burası özel ücretli servis şu tarihte aramışsınız
müşteri----ben aramadım . yada reklam çıktı geri tuşuna bastım bir anda bu numarayı çevirdi hiç ses gelmedi bende kapattım
temsilci---- 6 sn görüşme yapılmış faturanıza 120 tl yansımış( iadesi yok )
müşteri---- Nası olur engelleyin
temsilci---- Katma değerl,i servis olduğu için 118-- ve 112 gibi engellenmeyen numara
müşteri----dolandırıldıkmı şimdi.????
temsilci---- malesef çok üzgünüm hakkınızı yasal yollarda arayacaksınız yada btk ya bu numarayı bildireceksiniz . ( bu konuşma en temizi arkadaşlar milletin hakkına girmeyin bu 003225889211 ve 00888299xxxx no dan millet şikayetçi küfürler hakaretler havalarda uçuyor bu yazdıklarımı dikkate alın lütfen çok mağdur var bu dolandırıcılığın bir parçası olmayın lütfen (bu numarayı kendisi tuşlayıpta arayan kişilerden ziyade 3.parti uygulamalar ile telefonları bu numarayı aratmaya zorlayan bir sistem var gelen geri dönüşler bu şekilde bilginize.)
Ivr hakkında biraz bilgi sahibiyim yapmış olduğum işlemler pek işe yaramadı beceremedim sizin kazançları bakılırsa sizin sistem oturmuş ref varsa deneyip burada düşüncemi paylaşmak isterim hocam
skype pm alabilirmiyim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.