Ivr ile ilgilenenlerin dikkatine!

Facebookcu

Kayıtlı Üye
Öncelikle şunu belirtmeliyim, konu R10da'da açılmıştır. Toplam 5 Kişiye Satılıcaktı 4 Kişiye Satıldı SON 1 KİŞİ BEKLENİYOR!

Merhabalar, İVR ile kazanç sağlayan arkadaşlarım.

Yaklaşık 6-7 yıldır İVR üzerinden kazanç sağlamaktayım, bu süre boyunca çok tecrübe edindim.
Bir çok şeye dikkat ettim, neler kazandırıyor neler boşa vakit yiyor bunları çözmeye çalıştım.
Hangi kitle ile daha fazla kazanç sağlayabilirim, ne yazınca daha çok kazandırıyor v.b şeklinde devam etmektedir.
Yani değerli arkadaşlarım, bu uzun yılların vermiş olduğu tecrübeyi sizlerle paylaşmaya karar verdim.
İVR Kullanan arkadaşlarımız bilir, bir süreden sonra fazlasıyla sıkmaya başlayan bir iştir.
Açıkcası ben artık sıkıldım, ve farklı katagorilere yoğunlaşmak istediğim için sanırım İVR sistemini bir daha kullanmayacağım. Yeni projem için maddi anlamda eksiklerim var bende bu eksikliğimi tecrübelerimi sizlerle paylaşarak tamamlayabileceğimi düşündüm. Hem siz değerli arkadaşlarımız için gerçekten işe yarayacak şeyler öğrenip daha fazla kazanırsınız hemde ben biraz rahatlarım. 7 Yıllık tecrübemi ve bilgi birkimimi satın almak isterseniz benimle PM'den veya Skype'den iletişime geçin lütfen. Tecrübelerimi sadece 5 Kişi ile paylaşacağım, herkesle paylaşıp piyasayı öldürmek istemiyorum. İlk 5 arkadaşa vereceğim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri