ıvr kazanç hayal değil - eğitim seti

Karambol

Kayıtlı Üye
İVR Kazanç Hayal Değil ! EĞİTİM SETİ

Merhaba,

İvr Nedir?

Sözlük anlamıyla değilde sizin anlayacağınız dilden, bir siteden alacağımız canlı sohbet hattı numarasını arattırıyoruz, dakika başı 0,55 kuruş alıyoruz.

Çok eskiden yaptığımız hala yapmakta olduğum İvr sisteminin eğitimini satıyorum. Bu eğitim setinde, sorunsuz numara alma, İnstagram üzerinden numarayı kullanma, kazanç durumunu, ve bilgilerimi paylaştığım yapmanız gerekenler sayfası yer alıyor.

Bu işe 0'dan başlayacaklar için güzel set olacaktır. Ayrıca anlamadığınız merak ettiğiniz bütün soruları bana sorabilirsiniz.

Kazanç Garantimi :

Yazanları birebir uygularsanız, ilk gün bile kazanabilirsiniz. Tamamen uğraş size bağlı bir durum.

Peki ödeme kanıtı? Sen ne kadar kazandın?

Sette neler var ?

SET FİYATI : 20 TL ( 2 Kişiye)
Daha sonra 30 TL Olarak devam edecektir.

Ödeme : Finansbank

1 Kişiye ref verilecektir​

Son düzenleme:
ref alınır :) (tabiki inceleytip görüşümü paylaşacğım

Başlık biraz tanıdık geldi.. :) Hayırlı satışlar dilerim.

Günde 80 tl kazandığınız sistemi neden 20 tl ye satıyorsunuz?

Ben 20 tl verdiğimde evet sende 80 tl günlük alırsın diyor musun yoksa ordaki taktikler eskiden kullandığın işe yaramayan taktikler mi?

Ben 20 tl verdiğimde evet sende 80 tl günlük alırsın diyor musun yoksa ordaki taktikler eskiden kullandığın işe yaramayan taktikler mi?

+1 verdim :D güzel bir açıklama olarak dönüş sağlarsa arkadaş alıcaz bakalım

Ref aldım inceledim.yirmi lira başlangıç için güzel ücret ama yetersiz anlatılmış hocam.nasıl yapılır seri nasıl kasılır bulunur yaptıklarınızı paylaşırsanız 20 değil 50 ye gider.şuan için ederi 15 tldir gözümde ama benim gibi hiç bilmeyenler için bir başlangıç niteliğindedir.

Olumlu olumsuz fikrim referans olarak budur

Ref aldım inceledim.yirmi lira başlangıç için güzel ücret ama yetersiz anlatılmış hocam.nasıl yapılır seri nasıl kasılır bulunur yaptıklarınızı paylaşırsanız 20 değil 50 ye gider.şuan için ederi 15 tldir gözümde ama benim gibi hiç bilmeyenler için bir başlangıç niteliğindedir.

Olumlu olumsuz fikrim referans olarak budur

dm ye bakar mısınız bi hocam ?

Benden fazla bile kazanabilirsiniz. Başlangıç niteliğinde bilginiz yoksa yazanları uygularsanız sizde kazanabilirsiniz. Ben haftalık 50de aldım 500de 700de. yani ben kesin 500 alsam bu fiyata tabi bırakmam uğraşırsanız kazanırsınız mantık budur. :)

Öğretmen 3 k tl alıyor yetiştirdiği öğrenci 30 k tl şimdi bu hoca salak mı ?
Neden kazandığın sistemi satıyorsun sorusu saçma yani

Günde 200 kazanan spam kanal neden satılıyor hocam :) satmasın kendi kazansın :)

Günde 200 kazanan spam kanal neden satılıyor hocam :) satmasın kendi kazansın :)

Günde 200 kazanan spam kanalı sana 100 e bırakıyosa sende sorarsın neden diye :D

Günde 200 kazanan kanalı adam 6 bine 7 bine satıyor böyle düşün hocam bide hak verirsin

Ben haftalık 50de aldım 500de 700de. yani ben kesin 500 alsam bu fiyata tabi bırakmam uğraşırsanız kazanırsınız mantık budur.

Bunu anlarım hocam artık uğraşamıcam alın size taktik başkası uğraşsın. Beklediğim böyle mantıklı bir cevaptı iyi satışlar bol kazançlar tüm arkadaşlara

Son düzenleme:
Günde 200 kazanan spam kanalı sana 100 e bırakıyosa sende sorarsın neden diye :D

Günde 200 kazanan kanalı adam 6 bine 7 bine satıyor böyle düşün hocam bide hak verirsin

Doğru hocam da, bu işin eskisi yenisi olmaz neyse odur. Bu işi yapıp haftada 300 de alabilirsin 50de, 30da, bizim burada amacımız %de arttırmak. Uğraşırsan kazancı var :)

Öğretmen 3 k tl alıyor yetiştirdiği öğrenci 30 k tl şimdi bu hoca salak mı ?
Neden kazandığın sistemi satıyorsun sorusu saçma yani

Birbirinden dantel modeli saklayan eltiler olan bir toplumda kazanç yöntemini paylaşma sebebini sormam çokta abartı değil bence ya :D

---------- Spam Engelliyici 02:47 ---------- Önceki Mesaj 02:45 ----------

Doğru hocam da, bu işin eskisi yenisi olmaz neyse odur. Bu işi yapıp haftada 300 de alabilirsin 50de, 30da, bizim burada amacımız %de arttırmak. Uğraşırsan kazancı var :)

Yöntem çeşitliliği lazım bunda iyi yere kapak atarsan kazanç fazla olur haliyle. Aran kazan vardı bir ara millet otobüslere falan numara yazıyodu :D müthiş zekice bir yöntem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri