Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
detaylı pm alabilirmiyim
güvenilir firma var tokatcı firma var bunlara dikkat edin en önemliside su ivr numarası diye sacma sapan is yapan olursa firma sorumlu degil siz sorumlusunuz bilisim sucları reklam yapana bakıyor
1-yasaklı kelımeler var sen onları kullandıgında sikayet oldugunda ne oluyor
2-reklam yapacan dıye x ıcerıkler sıte acanlar oluyor bunlar suc degıl yazıyorsan senın bılgını sorgulamak lazım
1- Benim bilgimi sorgulamak senin haddine değil. Bir şeyleri başarmışım ki bu kurumda çalışıyorum.
2- reklam yapacaksın diye x içerikli site açanlar oluyor demişsin burada insanlar var olan sosyal medya uygulamalarından reklam yapmaktan bahsetmişler konuyu başka yerlere çekme.
3- Bilgi sahibi olmadan atıp tutmamanı tavsiye ederim. Normalde asla bu tarz ikili tartışmalara girmem fakat burada insanlar ek gelir elde etme veya hayatlarını idame etme derdindeler kimsenin ekmeğine böyle hiçbir şey bilmeden müdahale edemezsin. Arz ve talep meselesi birileri bu tarz numaraları arıyor ki böyle bir hizmet sunulmuş. Kaldı ki geçen senelere kadar bu sohbet hatları tv kanallarında (kanal D , atv , Star ) geceleri reklam olarak yayınlanıyordu.
Dedigine katılıyorum insanlar ek gelir arıyorlar dogru bilgilendirme yapmak lazım peki sohbet siteleriyle ilgili her hafta neden 1 site devlet tarafında kapatılıyor bunuda acıkla veya tv bu numaralar yasaklandı dıye biliyorum yanlısmıyım amac tartısmak degil dogru bilgi vermek lazım ok arkadasım
Bu işte iyi para var 2013'ten beri uğraşıyorum tabi aralıklarla ama şuan eskisi gibi değil eskiden günde 100 200 rahat yapılırken şimdi 20 yapınca seviniyorsun![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.