İVR Kazanç Taktiği! İlk 3 Kişiye İndirimli!

hocam calısıgınız fırmalar haftalıkta gunlukte odeme yapmıyormu bır ay bekleme gıbı bır durum soz konusude degıl sız acılıyetten dıye konu acmıssınızda bunada bır acıklık getırırmısınız

Büyük miktarda para ihtiyacım olduğu için ne gelse kar mantığındayım.
Konuyu baltalama eğilimi seziyorum :))

Büyük miktarda para ihtiyacım olduğu için ne gelse kar mantığındayım.
Konuyu baltalama eğilimi seziyorum :))

fırmaların odeme sıstemını yazdım yalanmı yazdım guzel kardesım bu sekılde odeme yapmıyormu yalan varsa yalande dogruyu yazmak baltalamaksa dogrunun adını baltalamak dıye degıstırsın turk dıl kurumu:D

fırmaların odeme sıstemını yazdım yalanmı yazdım guzel kardesım bu sekılde odeme yapmıyormu yalan varsa yalande dogruyu yazmak baltalamaksa dogrunun adını baltalamak dıye degıstırsın turk dıl kurumu:D

Bu mesajda da çarptırma seziyorum :) Çünkü cevabı verdim zaten

Refsiz satışın uygun olmadığını düşünüyorum. Admin ya da güvenilir bir üyeye ref verilmesi lazım onun görüşlerine oluruna göre hareket edilebilir.

Ref verme zorunluluğu yok diye biliyorum. Yine de indirim yaptım ben :)
Hocam çok dolandırıcılık olayı yaşadık bu olayın indirimle alakası yok hani gerçekten sistem sağlamsa belki daha fazla paralar da verilebilir ama kimse bilmeden görmeden referans olmadan almaya yanaşmaz. Uygun da bence olmaz. Referans bakar eder arkadaşlar evet sistemin olabilirliği var der böylece diğer kişiler de almak için biraz daha rahat olur.

Hocam çok dolandırıcılık olayı yaşadık bu olayın indirimle alakası yok hani gerçekten sistem sağlamsa belki daha fazla paralar da verilebilir ama kimse bilmeden görmeden referans olmadan almaya yanaşmaz. Uygun da bence olmaz. Referans bakar eder arkadaşlar evet sistemin olabilirliği var der böylece diğer kişiler de almak için biraz daha rahat olur.

Şu anda evde değilim, eve geçince düşünelim :)

Arkadaşlar bir taktik de ben vereyim. Yabancı otel sitelerine vs aldığınız numarayı atın. Let us call you yazın google'a yabancı site olsun numarayı yapıştırın arasınlar :) .Hayırlı satışlar alan arkadaş olursa beni etikeyleyin lütfen yorumundan sonra .

Arkadaşlar bir taktik de ben vereyim. Yabancı otel sitelerine vs aldığınız numarayı atın. Let us call you yazın google'a yabancı site olsun numarayı yapıştırın arasınlar :) .Hayırlı satışlar alan arkadaş olursa beni etikeyleyin lütfen yorumundan sonra .

Bu şekilde sistem numarayı ve hesabı kapatmıyor mu? Sonuçta burada burada paylaşağım diye bildiriyorsunuz bu arayanlarda kaç dk konuşacak ki?

Bu şekilde sistem numarayı ve hesabı kapatmıyor mu? Sonuçta burada burada paylaşağım diye bildiriyorsunuz bu arayanlarda kaç dk konuşacak ki?

Hocam ben kapanmaya denk gelmedim açıkcası. Yabancı seçme sebebimde bu zaten .Müşteri zannedecekler . Müşteri kaybetmemek için ne kadar konuşsa kardır :)

Hocam bu numaraları yabancılar aradıgı zaman olmuyor. Türk hatlarından aranması gerekiyor.

bu insanları kandırararak kazanc sağlamak degil mi ? internette baktım az önce

İnsanları kandırmaya dayalı bir taktik değil. Yani insanlar aramadan önce dakikası 3.95 TL olduğunu bilerek arıyor. Örneğin dakikası 25 kuruş diyip de aratmıyoruz.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri