İyi Bir Kategori Buldum Ne Yapmalıyım ?

• Kullanıcı baris13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
kategorı satısı forumda yasak kımse sana su fıyata kategorını sat demez.

Şu foruma böyle konular açmayın açmayın hocam yok bunu buldum şunu buldum bulduysan sende kalsın nedir yani hava atar gibi şu kadar izlenmiş bu kadar para kazanmış böyle konular gereksiz zaten yardımlaşma 0 forumda bide böyle konular açmayın

Devlet meselesi yapmışsınız, gerginliğini benim üstümde atmaya çalışanlar dahi olmuş. Sıkıntı değil, en iyi öneri kanal açıp denemek. Bende bunu uygulayacağım, teşekkürler

bence satma, malum kategoride birkaç kanal yap dene şansını, birtaneden bişey çıkmaz 3 4 kanal yap, 2 3 hafta sonra videolar tutulmaya başlar ortalama

Videoyu çok yükleyen yoksa telif engel vs çok geliyodur hocam yüklemeden denemeden bişey diyemem ama türk dizileri ile uğraşılmaz genelde

İlk sayfada 18 video var hepsini toplayıp ortalama aldım ortalama izlenme 929 bin çıktı.
1-2 yıl önce ki videolar 1 milyon küsür.
3-5 ay aralığı 300-400 k ama milyon olanlar da var.
1 ay ile 1-2 hafta arasın da da 200-300k dan fazla olanlar olduğu gibi 80-100 k olanlar var.(20-60k arasıda var)

Abone sayısı fazla olan kanallardan paylaşımlar olmuş mesela onlar da da iyi izlenim yakalanmış. Ama normal sıradan yani seo'suz anahtar kelimesiz paylaşılanlar çok izlenmemiş.

Video süreleri 6-15dk arası. 4-5 videoya vidIQ dan baktım doğrudur değildir bilemem. %35-40 ortalama izlenme var.

Video önü reklamlar çıkıyor. Video içerisinde reklamlar da çıkıyor.

Yani güzel 4-5 tane video bulunup yüklenirse birkaç ay içerisinde güzel izlenmelere ulaşacağını düşünüyorum, yanılıyorumdur o ayrı tam bilmediğim için ama bana bir fırsat gibi geldi.

Benim kanalları tarif ediyon :D:D:cool:

Gel beraber çalışalım
Kazancı kardeş payı yapalım
Kanallarımız kapanmaz paramızı alır işimize bakarız :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri