YildirimHiko97
Yasaklanmış
editt
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konu dışı ya bu tr içerik hakikatten ne kadar az veriyormus hocam 40k ya 6dolar şaka gibi
Sent from my iPhone using Tapatalk
arkadaslar konuyu actigimdan itibaren en az 15 kisi pm ile kanali gormek istedi bende hepsine linki yolladim hic biri geri donus bile yapmadi hakketen anlamiyorum kanali almak fikriniz yok ise neden kanali gormek istiyorsunuz ? tum resimleri konuya koydum zaten.
hala guncel.
sorunun cevabını sende biliyorsunkanalı görmek içerik iş yapar mı die bakmak..
Arkadaş içerigi belirtmiş zaten korku gizemli videolar şeklinde daha neyini görmek istiyorlar
Hocam hayırlı satışlar yazacaklarımı art niyet olarak düşünmeyin kanalı bence ya satışını iptal edin yada fiyatı biraz cekin cok fazla fiyatı aboneniz yok denilecek kadar az izlenimde yok malasef icerigide belirtmişiniz zaten üstüne birde türkce satmak istiyorsanız fiyatı düşürmeniz gerekecektir
Lütfen yanlış anlamayın sadece tavsiye şeklinde ( Bu tür konulara yazmak istemiyorum aslındada sürekli güncel yazdıgınızı gördügüm icin yazdım )
Arkadaş içerigi belirtmiş zaten korku gizemli videolar şeklinde daha neyini görmek istiyorlar
Hocam hayırlı satışlar yazacaklarımı art niyet olarak düşünmeyin kanalı bence ya satışını iptal edin yada fiyatı biraz cekin cok fazla fiyatı aboneniz yok denilecek kadar az izlenimde yok malasef icerigide belirtmişiniz zaten üstüne birde türkce satmak istiyorsanız fiyatı düşürmeniz gerekecektir
Lütfen yanlış anlamayın sadece tavsiye şeklinde ( Bu tür konulara yazmak istemiyorum aslındada sürekli güncel yazdıgınızı gördügüm icin yazdım )
hayırlı satışlar dostum bende kanal satıyorum herkes pm atıyor ciddi alıcıyım kanalı goreyım dıyor hatta birtanesi hemen işlemi gerçekleştirelim falan diyordu ancak kanalın lınkını aldıktan sonra kimseden ses soluk çıkmıyor içerigi kopyalamak istiyor millet herkes çıkarcı olmuş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.