İyimi kötümü sizce .

• Kullanıcı PribLo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

PribLo

Kayıtlı Üye
Youtube işine yeni başladım ve günde kendim 30 40 vıdeo eklıyorum sizce suankı performans iyimi kötümü yorumlarınızı beklıyorum ve tavsiyelerinizi :)

http : / / h izliresim.com/Kn2b7B

Kn2b7B.png

iyi gidiyorsun hocam tbm falanmı çalıştın

Bi kaç tane etiketlere ekledigim kelimeler var evet

arkadaşlar linklere boşluk koynanıza gerek yok forum link yasaklamıyor bugün bi kaç kere daha gördüm dikkat edelim

Bi kaç tane etiketlere ekledigim kelimeler var evet

Hocam bende merak ettim şimdi tbm birden vuruyor mu niche çaılışınca senin baya yükselmiş çünkü?

---------- Mesaj saat 22:33:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:31:58 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar linklere boşluk koynanıza gerek yok forum link yasaklamıyor bugün bi kaç kere daha gördüm dikkat edelim

Hocam bendim o :D link ekle görmeişim uyarı verdiydi, başka forumlara alışığız;)

İyi gidiyor ama izlenim az video yüklemeye devam et o tbm ye de dikkat et forumda görmüştüm ban falan yiyen arkadaşlar var çünkü

Bi anda yükselmiş ona bende şaşırıyorum acemi şansı dıyelım :) ama etiketler işe yarıyor :)

ht t p : / /h i z l i r e sim.com/x3PO62 25 Tl Kazancım Olmus Yenı Farkettm :)

Youtube işine yeni başladım ve günde kendim 30 40 vıdeo eklıyorum sizce suankı performans iyimi kötümü yorumlarınızı beklıyorum ve tavsiyelerinizi :)

http : / / h izliresim.com/Kn2b7B
hocam ekrangörüntünüzü inceledim de bir yerde sadece 1 tıkla 64 tl yazıyor diğerinde de sanırım 5 tık ile 53 tl almışsınız bunu nsl yapıyorsunuz nsl birden yükseldi böyle ve çok niş kelimemi girdin yoksa sadece bir kaçtane mi ve normal etiket de girdin mi?

Normal etiketsiz , en fazla 2 etiket .

---------- Mesaj saat 23:47:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:44:08 civarında gönderildi. ----------

Birden yükseldi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri