►►İzlemeden Sakın Geçmeyin(COLA)◄◄

Coca Cola tek bi ülkeden üretim yapıp dünyaya dağıtsa haklısınız da neredeyse dünyanın her yerinde Coca Cola fabrikası var bu bilgiler daha çok üretim yapılan yerlerle alakalı

Eminim bir çogunuz cola, fanta veya bu tarz asitli içecek içiyosunuzdur umarım bu videodan sonra içmezsiniz..

Kolanın Zararları - YouTube

Bende önceden çok içerdim özelliklede coca cola ama bu videodan sonra ne kendim içiyorum nede yakınımdakilere içiriyorum

NOT:Videoyu kesinlikle hiçbiryerini atlamadan bastan sona izleyin

gerisi size kalmıs saygılar..

ben kola turka le kola bi kola zemzem kola gold kola bide behzat kola dan başka kola içmiyom türk ve iran malı kolalar bunlar

türk malı bide kristal kola var ama onu bi kere aldım bi, bardak içtim gerisini döktüm tavsiye etmem

Son düzenleme:
Elvan gibisi gelmedi gelmez:D

Not: liseliler bilmez:D

80%2B2.jpg

ben geçen yıl adamlara mail attım telefonla döndüler mail adresime bir labaratuar sonucu gönderdiklerini doğruluğunu üsteki numaradan teyit ettirebileceğimi istersem herhangibi bir kola alarak şahsen labaratuarda kontrol ettirebileceğimi söyledi
İçtiğim yok ama merak etmiştim ben neden içmem firmanın kökeni ve aslında bizi sevmediklerini bildiğimden yoksa bu böcek olayına ben katılmıyorum bu böcek anavatanında ip ve benzeri boyama için kullanılıyormuş ama

kolanın hammedeleri arasında böcek olduğunu düşünmüyorum karışma olabilir ayrıca fare mideözsuyu gibi şeyler bana abartı gibi geldi. sunulan kaynaklar garip zaten olacak iş değil tüm dünya ayağa kalkardı böyle bişey olsaydı

Yıllardır böyle saçma sapan videolar yok biri karıncadan yapıyorlar yok böcekten yapılıyor yok şundan oluyor böyle saçma şeylere niye itimat edersiniz bilmem kola da asit var ve asitten dolayı zaten zararlı içecek böyle saçma sapan şeylere zaten gerek yok içen içer içmeyen içmez

ya ciddi ciddi bunun doğruluğunu mu tartışıcaz paso sıkma:D

Bir de ''demi'' yazmış ulan önce git bir Türkçe öğren

Ya varsayalım böcek olsun en azından doğal renklendirici falan gibi kimyasal değil :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri