İzlemelerde Ani Düşüş ??

• Kullanıcı rip3535
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

rip3535

Kayıtlı Üye
Selam Arkadaşlar, Kanalımın ortalama izleyicisi aktif saatlerde 500-600 civarındayken (ki bu ortalama genelde hep böyledir).. Pazar günü 00:00 itibarı ile sanki frene basmış gibi oldu. pazar-pazartesi saatlik izleyici 100-150 'yi geçmiyor. Kanal izlenmesi bir anda durdu sanki.
Trafiğimin %81'i youtube normalde aramadan geliyor, şimdi aramalarda da çok alt sıralarda çıkmaya başladım. kanalda olağan dışı hiç birşey yok. Uyarı ihlal vs.vs.vs bir anda oldu bu. Daha önce başına böyle bişey gelen oldu mu ? yada nedenini sebebini bilen var mı ?

Bunun sebebi yok youtube böyle bir yer. Ben de kasım itibariyle %60-70 düştüm ay bitti hala aynıyım. %90 youtube algoritması, çok ufak bir ihtimal rakip kanalların saldırısı ya da içeriğin ilgi çekmemesi olabilir

Bunun sebebi yok youtube böyle bir yer. Ben de kasım itibariyle %60-70 düştüm ay bitti hala aynıyım. %90 youtube algoritması, çok ufak bir ihtimal rakip kanalların saldırısı ya da içeriğin ilgi çekmemesi olabilir

Hocam merhaba, bu rakip kanalların saldırısı nasıl olabiliyor? Örneklendirme yapar mısınız?

yalnız değilsin :) takip aynı problem bende yaşıyorum

Hocam merhaba, bu rakip kanalların saldırısı nasıl olabiliyor? Örneklendirme yapar mısınız?

Değişir, dislikeden, kitle tutma oranına kadar saldırı yapılıp düşüş sağlanabilir ancak dediğim bunlar düşük ihtimal asıl problem yt’nin politikası bazen düşecekseniz bazen çıkacaksınız.

Değişir, dislikeden, kitle tutma oranına kadar saldırı yapılıp düşüş sağlanabilir ancak dediğim bunlar düşük ihtimal asıl problem yt’nin politikası bazen düşecekseniz bazen çıkacaksınız.

saatte attıgım video 3k izlenirken diskle geldigi an 500 kadar düşmesi tuhaf

genel sorun var acaba izlenim 2k direk 100 düştü

youtube böyle işine geldiği videoyu tepelere çıkartır

3-4 aydır algoritma konusunda sıkıntı var. son 48 saatte 500-600k izlenim aldığım kategoride şimdi 25-50k razı geliyorum.

STx3rh.png

ekim ayında izlenimler güzel kasımda diplerde sürünüyorum aralık ayında tekrar yükledim ama gel gör bgbg 75 kurus

saatte attıgım video 3k izlenirken diskle geldigi an 500 kadar düşmesi tuhaf

Dislike atmanın etkileşim açısından faydası yok mudur? İzlenim oranına bağlı olarak düşüş daha çok etki edeceğini düşünüyorum. Ama Youtube algoritmasını da çözmek kolay değil, sürekli güncellemelerle 10 bin izlenen kanalı bir anda 1000 izlettirebiliyor.

Aralık ayı niye böyle oldu anlamadım , normalde en bereketli aydır, attığım videoların sayısı artmasına rağmen son 2 haftadır izlenmelerde %20 lik bir düşüş oldu

Ben bir sorun yaşamıyorum. izlenmelerim ciddi oranda arttı. Her ay 30 kadar video yüklüyorum. 5 koldan saldırıya geçtim ve 8k olan 48 saat izlenmemi 13-16k bandına çektim. Aralık ayı 6900 saat izlenmem oldu.
abone sayımda 1100 arttı.
Maşallah deyin.
Bence başka bir sorun var.

ben ne az ne çok aynı devam özgün stabil :D

maşallah rakip kanallarım içeriklerimiz bire bir olmasına rağmen 10-15 m izletiyor :D

bence tamamen şans işi youtube bir kanalı alıyor öne çıkarıyor başka bir açıklaması yok. Hiç umudum olmayan bir video 1 gecede 55k gösterilmiş en çok umudum olan video 30 izlenmiş gibi :D Önerilenlere çıkarsa şansa kadere anca öyle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri