İzlemenme sayısı düşen oldu mu?

webtasarimda

Yasaklanmış
Merhaba,
Bugün farkettim, bir video da izlenme xxxx oranında geri gitmiş. Bunu yaşayan oldu mu? Farklı sunucuların önizlemesini mi görüyoruz acaba?

Bilgisi olan varsa yorum bekliyorum, teşekkürler.

2 3 gundur bendede farkedilir bir dusus var hocam

Turkce calisiyorsan normal olabilir onun disinda bende bir yukselis var

Bendede yuksek derecede dusus var her gun 10kdan asagi gelmezdi bugum 3 4k ya dusmus

acaba kim aysonu aybaşı muhabbeti yapacak diye bekleyip duruyorum :D
bendede ufak artış mevcut.

tbo düştü benim izlenmede sıkıntı yokda kısa video attım biraz sanırsam ondan oldu.

Dünden Beri İzlenme Sayısı Ve Kazançlar Düştü Para Kazanma Herşey Açık Dün Elektrik Kesilmesine Bağlamıştım ama Ne Yazıkki Bugünde Aynı Çözemedim 2 Gündür Birşeyler Ters Gidiyor

Bu konu benm kafami cok kurcaliyor anlamadm gitti izlenim acaip dustu ya umarm ters biseyler yoktur yada youtube izlenmeye yeni bi guncelleme koymus olabilir

Bu konu benm kafami cok kurcaliyor anlamadm gitti izlenim acaip dustu ya umarm ters biseyler yoktur yada youtube izlenmeye yeni bi guncelleme koymus olabilir

Adsense değerlerindemi düşük hocam yoksa bir videonun izlenmesimi düşüyor aşağıya doğru?

Adam bir videosunun izlenmesinin geri gittiğini yazmış hepiniz alakasız cevaplar yazmışsınız.Arada banada oluyor fakat öyle xxxx gittiğini hiç görmedim

Arkadaşlar yanlış anlaşılma var örnek veriyorum izlenme 50k dı şimdi 40k olmuş yani olan izlenim geri gidiyor. 40 oldu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri