E
efsane03
Guest
Admin arkadaşlar konuyu kilitlerseniz sevinirim. [MENTION=9224]mNote[/MENTION]
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ufak tefek izlenimler için işe yarayabilir ama 4.000 saatin tamamını kasmak için mantıklı değil. İyi niyetiniz için sağolun ama Böyle yerlere pek güven olmaz hocam çünkü youtube artık ciddi filtrelerden geçiriyor izlenimi en ufak pürüzde, düşüş yapıyor geçersiz etkinlikden ban ve kanalı spamdan reddediyor.Yani izlenim işi artık ciddi bir konu.
Şimdi bu sistemin addmefast sisteminden ne farkı var tam olarak anlayamadım. Benzer sistemler paylaşan arkadaşlar olmuştu sanırım, orada da bu durumu sordum ancak genelde belirsiz cevaplar verildi. 4000 saati aşıp spam çalışan ya da satışını yapan arkadaşlar çok farklı sistemler kullanıyor belliki, bizde kendi çapımızda denemelerimizi yapmaya devam edelim![]()
Bu benim anlamadıgım 10 dakika tek video ile 4000 saat döndüren nasıl döndürüyor anlayamadım
Bu benim anlamadıgım 10 dakika tek video ile 4000 saat döndüren nasıl döndürüyor anlayamadım
Bende hiç anlayamadım onu gerçekten. Yapan arkadaşların çok aşırı zorlandığını düşünmüyorum, ve eninde sonunda bu taktikte piyasaya düşer bir gün diyede düşünüyorum ek olarak ama kimse altın yumurtlayan tavuğu kesmez öyle kolay kolay. Ha kimse söylemese bile elbet büyük çoğunluk zamanla bu taktiğin nasıl yapıldığını paylaşmadan da olsa kendince çözüp kendi başına yapar sanırım, onu zaman gösterecek.
Ama benim umudum var şahsen, sabah akşam denemeler yapıyorum çoğu zaman hiç ilerleme kaydedemiyorum ama bir umut deniyorum farklı taktikler kendimce
2 Milyon Kredi Kasarsan mümkün ama çok zor
Zamanında para kazandıran izlenme diye ytmonster konusu açan bendin r10 da şuan hiç stabil değil izlenmeler düşüyor, kaç kanal kapattı. Hiç önermiyorumbide slot sorunu var istedgin kdr pc de caliştirip kredi de kasamıysun. ben suan 3 pc de calıstırabiliyorum sadece
Zamanında para kazandıran izlenme diye ytmonster konusu açan bendin r10 da şuan hiç stabil değil izlenmeler düşüyor, kaç kanal kapattı. Hiç önermiyorum
Güldürmeyin lütfen4000 saat izlenim sistemi satıyorsunuz diye diğer ücretsiz hizmetleri karalamanız çok manidar![]()
Güldürmeyin lütfenKonusunu ben açmıştım r10 da satış konumdan sonra
Çalışmayan sistemi paylaşıyorsunuz kanalı patlatacak haberiniz yok
Siz yaşamadınız çünkü yenisiniz. İlerde anlarsınız diye düşünüyorum. Size de kolay gelsinben hiç bir sorun yaşamadım. sorun yaşamayan binlerce üye hala sistemi kullanıyor. size kolay gelsin![]()
Siz yaşamadınız çünkü yenisiniz. İlerde anlarsınız diye düşünüyorum. Size de kolay gelsin![]()
Ytmonster için demiştim.2014 den beri burdayım hocam. zamanında youtube u film sitesine çevirmişliğim vardır.
Ytmonster için demiştim.
Yaptığına takdire şayan. Benim ki de konu baltalamak değildi yanlış anlama bende bilgi vermek istemiştim.neyse hocam ben iyilik yapıyım demiştim ondan paylaştım. bu kadar tepki ve sıkıntı çıkacağını bilsem açmazdım gerçekten konuyu.
kimsenin vebaline girmek istemem. birinin kanalı kapanır sonra bizden bilir.
Admin arkadaşlar konuyu kilitler yada silerse sevinirim.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.