İzlenim alamıyorum

• Kullanıcı Slow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Slow

Kayıtlı Üye
Başlıkta belirttiğim gibi ingilizce film yüklemekteyim bütün sorunları hallettim videoları hd bir şekilde yüklediğim halde izlenim alamıyorum

Ne yapmamı önerirsiniz????:confused::confused:

Bekleyecen elbet birgün idexlenecek. (1 aydir cizgi filmim index almasini bekliyorum)

Aynen filmleri at geç başka kanal yap. 1-2 ay içerisinde birden artmaya başlıyor.

gerek film gerek dizi .. taki 3-4 aydan beri ... Önceden 10 tane kanal yapardım 9 tanesii tutardı . 3-5 video atardım toplam izlenim 1 haftada en az 5k gelirdi .. Şu zamanlarda ise 10 tane kanal yapsam 1 tanesi anca tutardı .. 0 dan kanal yapmaya başlasam 5-10 kanalla 4 haneye yakın kazanırdım adsensede şimdi gel gör ki yemiyor :)

index sisteminide çökertti google bende ne atsam index yemiyo artık yabancı popüler çizgi atiyorum telif filan geç derken o kadar ugraş 10 gün geçmiş daha 5-10 izlemede.. önceden olsa böylemi olurdu ya attığın şey 1 güne bile kalmaz hemen index olurdu uçar giderdi.. şimdi at oltayı gelirse artık balık şansına.. o da o kadar beklemeden sonra telif filan gelmezse artık.. ahh ah tam biz işi öğrenmeye başladık google herseyi berbat etti napsak işe yaramıyo tabi artık..geçen yıla kadar malı götüren götürdü valla bu saatten sonra zor artık..

Ben sunu merk ediyorum onerilere cikma taktigi varmidir acaba.yoksa sansa mi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri