İzlenim alan kanalları hangi partnere bağlamalıyım?

• Kullanıcı Doqal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Partner Nedir

Doqal

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar,
izlenim alan kanalları nereye bağlayabiliriz?
Şuanda varmı ödemede kazık atmayacak ama %50'ye razıyım 25 e yakın kanal var 2 aydır boş boş izlenim alıyor.

valla artık koca google adsense bile göz göre göre kazık atıyo yani bi laf var ya imam o...rursa cemaat s..car gibisinden işte google ile partner ilişkiside böyle denebilir yani danışıklı dövüş bi nevi bunlarınki kısaca hepsi sahtekar bunların..

İki aydır boş boş izlenim alan kanalları bağlamak için için bu zamanı mı bekledin.
Partnerler artık spam kanal almıyor...
Adsenselerde banlanıyor. Yeni açılanlara onay verilmiyor

eğer güveniyorsan quiz derim.Çoğu arkadaş yaktı yıktı ortalığı kapananı ödemediği için ama hala ısrarla quiz diyorum.En azından kanalın açıksa har ay tıkır tıkır ödüyor.Diğer partnerlerde sıkıntı var aniden ben ödemem diyip kanalını atıyor üzerine birde atılan kanalın para kazanmasıda gidiyor.

Mobil olarak gönderildi.

eğer güveniyorsan quiz derim.Çoğu arkadaş yaktı yıktı ortalığı kapananı ödemediği için ama hala ısrarla quiz diyorum.En azından kanalın açıksa har ay tıkır tıkır ödüyor.Diğer partnerlerde sıkıntı var aniden ben ödemem diyip kanalını atıyor üzerine birde atılan kanalın para kazanmasıda gidiyor.

Mobil olarak gönderildi.

Quiz kanal aliyormu?

Forumda almıyor diyorlar ama benim düşüncem şu, eğer aynı içerikden 10 tane varsa almıyor, yok katagoride teksen alabilme ihtimali yüksek.

Mobil olarak gönderildi.

quiz 5 başvurumdan 2 sini aldı,diğerlerine olumlu olumsuz yanıt gelmedi.kanallar çerçeveli geçenler değil render olmayan videolar.1 renderli kanal ise hala yanıt bekleyenlerden.

başvuruyu ne kadar sürede sonuçlandırıyorlar?

2 hafta mı ne diyorlar ama alınabilecek kanallara 24 saat içinde muhakkak davetiye geliyor.bir tanesine 3 gün sonra geldi arada istisnalar oluyor.benim kapanan kanalım oldu evet ama onun harici ödeme aldık.gelirlerin epey düştüğü açık.

Quizden başka ne olabilir alternatif olarak arkadaşlar?

kanalinizin durumuna bagli 1 gün icinde dönüyolar kabul ederlerse tabi telif filan olmayacak. izlenim iyise azda abone varsa büyük ihtimal kabul olur..

Ödemede sıkıntı yapıyor mu?
Bide bayiliğimi var hepsine özel kendi panelimi?

Tam aksine 2 telifli kanal hariç hepsini atmış :D
bu daha ilgincmis.. yalniz eylül itibariyle partner politikalı filan degistiginden sadece kaliteli izlenimli kanallar disindaki kanallari çıkartiyolar diye biliyorum bende de oldu bu tarz ama kaliteli ve aboneli kanallar gitmedi mesela..

Boş durağına atsınlar :)))
Ama izlenimler bazılarının günlük 1500 filan :) Bakalım hepsini başvuruyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri