Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
eğer güveniyorsan quiz derim.Çoğu arkadaş yaktı yıktı ortalığı kapananı ödemediği için ama hala ısrarla quiz diyorum.En azından kanalın açıksa har ay tıkır tıkır ödüyor.Diğer partnerlerde sıkıntı var aniden ben ödemem diyip kanalını atıyor üzerine birde atılan kanalın para kazanmasıda gidiyor.
Mobil olarak gönderildi.
quiz 5 başvurumdan 2 sini aldı,diğerlerine olumlu olumsuz yanıt gelmedi.kanallar çerçeveli geçenler değil render olmayan videolar.1 renderli kanal ise hala yanıt bekleyenlerden.
başvuruyu ne kadar sürede sonuçlandırıyorlar?
Quizden başka ne olabilir alternatif olarak arkadaşlar?
forela yada zoomin olabilir
kanalinizin durumuna bagli 1 gün icinde dönüyolar kabul ederlerse tabi telif filan olmayacak. izlenim iyise azda abone varsa büyük ihtimal kabul olur..Anında kabul ediyorlar mı?
kanalinizin durumuna bagli 1 gün icinde dönüyolar kabul ederlerse tabi telif filan olmayacak. izlenim iyise azda abone varsa büyük ihtimal kabul olur..
yok sıkıntı olucagını sanmıyorum kendi dasbordu varÖdemede sıkıntı yapıyor mu?
Bide bayiliğimi var hepsine özel kendi panelimi?
zoomin denemedim ama forelayı en son denediğimde kanalları aldı 20 gün kendinde bağlı tuttu sonra hepsini attı. Şu an yine yapıyor mu bilmiyorum ama aklınızda bulunsun bu bilgi de...forela yada zoomin olabilir
telif filan olduysa atabilir hocamzoomin denemedim ama forelayı en son denediğimde kanalları aldı 20 gün kendinde bağlı tuttu sonra hepsini attı. Şu an yine yapıyor mu bilmiyorum ama aklınızda bulunsun bu bilgi de...
Tam aksine 2 telifli kanal hariç hepsini atmıştelif filan olduysa atabilir hocam
bu daha ilgincmis.. yalniz eylül itibariyle partner politikalı filan degistiginden sadece kaliteli izlenimli kanallar disindaki kanallari çıkartiyolar diye biliyorum bende de oldu bu tarz ama kaliteli ve aboneli kanallar gitmedi mesela..Tam aksine 2 telifli kanal hariç hepsini atmış![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.