İzlenim Arttırma.

• Kullanıcı Zero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neyse ya ben daha fazla yorum yapmıcam ama yukarda ALLAH var .. hep bana hep bana olmaz saygıdeger arkadaslarım ok. yöntemleri siz bulmadınız sizde yazmadınız elbet biri elinden tutar insanın kaldırmaya calısır ama kalkan kişi arkadasına bakmadan yürümeye calısırsa bence ayıp burda baslar . yakında ii bi konuyla burada olucam cogu kişinin hoşuna gitmicek ama yapacak bişe yok. saygılar

neyse ya ben daha fazla yorum yapmıcam ama yukarda ALLAH var .. hep bana hep bana olmaz saygıdeger arkadaslarım ok. yöntemleri siz bulmadınız sizde yazmadınız elbet biri elinden tutar insanın kaldırmaya calısır ama kalkan kişi arkadasına bakmadan yürümeye calısırsa bence ayıp burda baslar . yakında ii bi konuyla burada olucam cogu kişinin hoşuna gitmicek ama yapacak bişe yok. saygılar

ben paylaşıma karşı degilim hocam,bu tarz paylaşımlardanda memnun olurum.konunu merakla bekliyorum,umarım hepimiz için faydalı bi konu olur ;)

Önceden denemiştim 301 de takılıyor ban falanda yaşamadım. Ama 301 bir ay olduğu halde geçmedi.

konu acmıs arkadas çzüm buluoz . çözümü eger bilen arkadas varsa soru sormaya ihtiyacı yoktur zaten . egerki öle bi düşünce oluştuysa paylaş bizzde faydalanak . millet dioya sahte izlenim izlenimsiz partnere sokmus belki bizde eger ban yedirmiosa life sokarız quize sokarız zoomine sokarız kanalları canım arkadasım

Bende denemiştim 1 kanal gümledi diğerindeki video 301'de takıldı.Kategorisini değiştirip etiket güncelleme yapınca 301'i geçti ama yinede bulaşmam bidaha kanalın kapanma ihtimali çok yüksek.

konu acmıs arkadas çzüm buluoz . çözümü eger bilen arkadas varsa soru sormaya ihtiyacı yoktur zaten . egerki öle bi düşünce oluştuysa paylaş bizzde faydalanak . millet dioya sahte izlenim izlenimsiz partnere sokmus belki bizde eger ban yedirmiosa life sokarız quize sokarız zoomine sokarız kanalları canım arkadasım

merhaba,
öncelikle bu kadar isyankar olmanıza hiç gerek yok. Forumda bu tarz konular en az 100 defa açıldı. her defasında insanlar bunların sonucunda ban olaylarının ve ödememe durumlarının ortaya cıktıgını belirtti. Bizlerde bunlara dayanarak her defasında konuyu kilitledik. Daha sonra bizden birşeyler saklıyorlar diye yönetime laf atılmaya başlandı. Sonra kapatmamaya kara verdik ve bu tarz konuların sonucu tartışma ile sonuçlandı.
Ek olarak söylenecek şeyler var, söylenmeyecek şeyler var. İnsanlar kendi bilgilerini açığa çıkarmamak adına bazı durumlarda yorumların önünü kesmek ister muhakkak. Hergün bu forumun içerisinde olanlar bilir. Bazı uç nokta bilgiler foruma yazıldıktan kısa süre sonra, anlatılan bilgilerin önü youtube tarafından kesiliyor.
Yani kısaca hiç öyle kimse bol keseden atmasın, uç nokta taktiği gelip burada yayınlan kişiler o taktiği beceremeyen kişilerdir. Geçmişte de bunların örneklerini yaşadık. Adam taktiğin kralını söylüyor, sonra forumda bilgi dileniyor. Bu kadar basit yani.

İsteyen deneyebilir kaldırmıyorum konuyu, sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir. Ancak konunun karşılıklı tartışmalara çevrilmemesi açısından kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri