İzlenim Geldiği Kanalı Bulmak Adsense

ArtigmA

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar son zamanlar da ani bir artış yaşadım izlenme oranlarında fakat değişik bir durum var benim hatırladığım kadarıyla adsenseye 4-5 kanal bağlı ve hangilerinin olduğunu biliyorum. Ama kanallara baktığımda bi orantısızlık var.
Örneğin en iyi izlenim alan kanalın alttaki resimde 17k izlenmesi var diğer kanalların 4 tanesinin 400-500 arası değişiyo günlük izlenimleri.
adsenseye bakıyorum toplamda 20-25k arası olması gerekirken 80k izlenim var.
Ben bunun hangi kanaldan geldiğini bulabilir miyim geri kalanların çünkü izlenim var tık az. 80 k izlenmeye 40 tıklanma var muhtemelen reklamlar çıkmıyor. İlla sürelerle oynamam gerekli. Bu diğer 60k izlenimli kanalı adsenseden bulabilir miyim.

Resimlerde görünen günler aynıdır. kanaldaki son noktanın izlenimi 17k

Adsenseye yansıyan izlenme sayısı videodaki reklam sayısı kadar hocam, mesela bir videonda 4 reklam var bu izlendiğinde adsenseye 4, youtube raporlarına 1 yansır. Bundan kaynaklanabilir.

Dolap Kapağı ile gönderildi

üstte arkadşata belirtmiş video ortası reklamların vardır büyük ihtimal onlarda görüntülenme olarak adsneseye yansır

eyvallah çok saolun bende benden habersiz kanalım mı var diyodum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri