Arkadaşlar son zamanlar da ani bir artış yaşadım izlenme oranlarında fakat değişik bir durum var benim hatırladığım kadarıyla adsenseye 4-5 kanal bağlı ve hangilerinin olduğunu biliyorum. Ama kanallara baktığımda bi orantısızlık var.
Örneğin en iyi izlenim alan kanalın alttaki resimde 17k izlenmesi var diğer kanalların 4 tanesinin 400-500 arası değişiyo günlük izlenimleri.
adsenseye bakıyorum toplamda 20-25k arası olması gerekirken 80k izlenim var.
Ben bunun hangi kanaldan geldiğini bulabilir miyim geri kalanların çünkü izlenim var tık az. 80 k izlenmeye 40 tıklanma var muhtemelen reklamlar çıkmıyor. İlla sürelerle oynamam gerekli. Bu diğer 60k izlenimli kanalı adsenseden bulabilir miyim.

Resimlerde görünen günler aynıdır. kanaldaki son noktanın izlenimi 17k
Örneğin en iyi izlenim alan kanalın alttaki resimde 17k izlenmesi var diğer kanalların 4 tanesinin 400-500 arası değişiyo günlük izlenimleri.
adsenseye bakıyorum toplamda 20-25k arası olması gerekirken 80k izlenim var.
Ben bunun hangi kanaldan geldiğini bulabilir miyim geri kalanların çünkü izlenim var tık az. 80 k izlenmeye 40 tıklanma var muhtemelen reklamlar çıkmıyor. İlla sürelerle oynamam gerekli. Bu diğer 60k izlenimli kanalı adsenseden bulabilir miyim.

Resimlerde görünen günler aynıdır. kanaldaki son noktanın izlenimi 17k