İzlenim Gönderme Hk.

muhaberat

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, aynı ip ile para kazanması kapalı bir kanala 5 farklı browserdan izlenim yaptırmak kanal için sıkıntı olur mu?

Veya 10 tane farklı ip ile ve gene her ip den 5 farklı browser açarak izlenim göndermek sorun yaşatır mı?

1 ipden 1 izlenme gelir browserle alakası yok sakınca yaratmaz

Son düzenleme:
1 ipden 1 izlenme gelir browserle alakası yok sakınca yaratmaz

hocam sorum eksik olmuş sanırım. 1 ip den 5 farklı browser ile 5 farklı video izlettirmek. Belli bir sayıda. Misal 5x50 = 250 video izlettirmek gibi bir kanalda.

---------- Spam Engelliyici 19:54 ---------- Önceki Mesaj 18:41 ----------

yok mu bilgisi olan?

hocam sorum eksik olmuş sanırım. 1 ip den 5 farklı browser ile 5 farklı video izlettirmek. Belli bir sayıda. Misal 5x50 = 250 video izlettirmek gibi bir kanalda.

---------- Spam Engelliyici 19:54 ---------- Önceki Mesaj 18:41 ----------

yok mu bilgisi olan?

Aynı ipten seri biçimde gelen izlenimler 1-2 günde siliniyor.

37 farklı ip den
tek browserden yolladım tüm videolar 50-100 den sonra takılıyordu. sonrasında doğal izlenimleri de saymıyordu.

37 farklı ip den
tek browserden yolladım tüm videolar 50-100 den sonra takılıyordu. sonrasında doğal izlenimleri de saymıyordu.

Hmm desene her türlü cacık oluyor yani hocam. peki izlenim gönderme deki mantık nasıl oluyor? yt bu işi anlamıyor mu?

çözemediğim için deneme, yanılma yapmaya çabalıyorum.

Hmm desene her türlü cacık oluyor yani hocam. peki izlenim gönderme deki mantık nasıl oluyor? yt bu işi anlamıyor mu?

çözemediğim için deneme, yanılma yapmaya çabalıyorum.

bende çözemedim hocam. ben çok farklı zamanlarda da izlettirebiliyordum yine dediğm sorunlar oluşuyordu. acaba tamamını izlemiyor ondan mı dedim
videoyu tamamen izlettim yine aynı oldu 100 civarında takılıyor sayac sornasında gerçek izlenimleri de saymıyor.

bende çözemedim hocam. ben çok farklı zamanlarda da izlettirebiliyordum yine dediğm sorunlar oluşuyordu. acaba tamamını izlemiyor ondan mı dedim
videoyu tamamen izlettim yine aynı oldu 100 civarında takılıyor sayac sornasında gerçek izlenimleri de saymıyor.

1stopsocial

hocam bu siteyi hiç denedin mi?

biraz araştırma yapıyorum kendi çapımda ama emin olamadım.

farklı iplerden birden fazla aynı videoyu izletmek sayılıyor mu acaba

Videolar aynı kanalda ise yansımaz. 1 kanala 24-36 saat aralığında bir izlenim gelir bir ip den seriye bağlamak sıkıntı yaratır. Farklı iplerden denenebilir fakat vds şirketlerinin kullandığı sabit ip lerde bu işlem geçersiz kalır.Tabi bu olaylar sonradan gelir yani ilk gün belki tüm videolara izlenim sağlarsınız ama 2. gün bunu youtube yemez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri