izlenim sayımın da sıkıntı mı var ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
valla şuan kanal takipte 200 izlenim gösteren bir kanalıın anlık izlenimine baktım , sadece gece 00-01 arası sadece 140 izlenmiş zaten , kanal takipte bi b... var
Kanal Takip api'den gelen veriye göre çalışır. Api ile ilgili bir güncelleme yapılıyordur.

---------- Spam Engelliyici 15:59 ---------- Önceki Mesaj 15:58 ----------

arkadaşlar bi sıkıntı mı var bugün ? kanal takipteki tüm kanalların izlenimi yüzde 95 düşmüş. aynı problemi yaşayanlar var mı ? tekrar tekrar kanalları manuel güncelleme yaptım fakat yine aynı
@Slowhand hocam bilginiz var mı durumla ilgili ? sıkıntı kanal takipte gibi gözüküyor
İzlenim düşen kanallardan birini gönderirseniz inceleyip dönüş yapayım.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] skypedan yazdım

---------- Spam Engelliyici 17:41 ---------- Önceki Mesaj 17:04 ----------

beyler slowhand hocam baktı etti ama bi gariplik var , tek bende olmamalı problem , bi lütfen bakın kanal takiplere birçok arkadaşda aynı durum olmalı fakat ya kanal takibe bakmıyorlar yada şuan bakacak durumda değiller . farkında değiller durumun. bişeyler dönüyor çünkü

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] skypedan yazdım

beyler slowhand hocam baktı etti ama bi gariplik var , tek bende olmamalı problem , bi lütfen bakın kanal takiplere birçok arkadaşda aynı durum olmalı fakat ya kanal takibe bakmıyorlar yada şuan bakacak durumda değiller . farkında değiller durumun. bişeyler dönüyor çünkü

Bendede aynı hatta herkezde aynı takıp programları izlenimi göstermıyor aksama dogru biri çıkıp güzel bi açıklama yapar inş

@Slowhand skypedan yazdım

Evet api'den gelen veriler şu an düzgün değil. Eksik geliyor. Biraz beklemekte fayda var. YT zaten gerçek verilere sahip, bir şekilde düzenleyecektir.

@Slowhand hocam sade bi kanal takip üzerinde çalışıyordunuz nedir son durum
Geçen hafta disk sorunu çıktığı için biraz aksadı ama devam ediyor hocam.

izlenim sayımını boş verin hocam kazanclarda sıkıntı varmı yokmu onu yazsanız daha iyi olmazmı ? normal zamana göre kazanclarınızda düşüş varmı

izlenim sayımını boş verin hocam kazanclarda sıkıntı varmı yokmu onu yazsanız daha iyi olmazmı ? normal zamana göre kazanclarınızda düşüş varmı

pazara göre düşüş var evet ama şuan 00 dan sonra gene aynı ya izlenimler berbattt güncellenmiyor benim hangi kanalı bağlayacağımı karıştırıyorum adsenselere

pazara göre düşüş var evet ama şuan 00 dan sonra gene aynı ya izlenimler berbattt güncellenmiyor benim hangi kanalı bağlayacağımı karıştırıyorum adsenselere

Merhaba,

YouTube'da şuan analitik verileri doğru gösterilemiyor. İzlenimleri görememeniz tamamen istatiksel ve geçici bir durum. YouTube verileri geri geldiğinde görebileceksiniz sonuçları :)

demi hemen bi herşeyimi satıyorum diye satış konusu açayım :D

---------- Spam Engelliyici 14:47 ---------- Önceki Mesaj 14:47 ----------

manuelde aynı oluyor değişmiyor hocam

sen aç ben talip olurum :D (BALTA ELiMDE ) = SONUÇ (BALTACILAR HAKLI)

Merhaba,

YouTube'da şuan analitik verileri doğru gösterilemiyor. İzlenimleri görememeniz tamamen istatiksel ve geçici bir durum. YouTube verileri geri geldiğinde görebileceksiniz sonuçları :)

ama sadece bende var bu durum ? kimse bişey demiyor benden başka

+ anlık izlenim de herşey normal sadece kanal takipe yansıyan miktar çokk az

ama sadece bende var bu durum ? kimse bişey demiyor benden başka

+ anlık izlenim de herşey normal sadece kanal takipe yansıyan miktar çokk az

Şuan bizim müşterilerimizinde yabancı yada türk farketmeden çoğu bu durumdan şikayetçi olsada korkulacak bir durum yok organik şekilde izlenim kazananlar için :)

bro bendede bir problem yok :) kanal takip api degisip bi güncellesene

tam bunu yazmak için geldim , bende de sıkıntı var en azından kanal takip programında öyle gözüküyor.

bro bendede bir problem yok :) kanal takip api degisip bi güncellesene
Api değişmek valla hiç aklıma gelmedi ha nası değişiyoduk onu da unuttum ama :D
edit: güncelledim api keyi bakalim noalcak olursa benden sana bi çay haci :D
tam bunu yazmak için geldim , bende de sıkıntı var en azından kanal takip programında öyle gözüküyor.

az mı sayıyor yoksa hiç mi saymıuyor hocam ?

Son düzenleme:
Api değişmek valla hiç aklıma gelmedi ha nası değişiyoduk onu da unuttum ama :D
edit: güncelledim api keyi bakalim noalcak olursa benden sana bi çay haci :D

az mı sayıyor yoksa hiç mi saymıuyor hocam ?

Sayım yapıyor da izlenimler azaldı günlük 4k olan kanal bugün 800 küsür gösteriyor.Tek kanal için geçerli değil bu.

Sayım yapıyor da izlenimler azaldı günlük 4k izlenim alan kanal 800 küsür gösteriyor.

oh be sonunda benim gibi biri dajha çıktı demekki sorun genel hocam ama ilk dalgaya biz kapıldık yavaş yavaş artacaktır , api key güncelliyorum olumlu olursa bildiririm

tektek incelemedim ama banada düşük gelmişti akşam baktıgımda.şuan bakamıyorum ne yazıkki.ama normal bi api sorunudur bence,google düzeltir bi ara :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri