İzlenim sıkıntısı İndexte olabilir.

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Dooo

Yasaklanmış
S.a arkadaşlar 1-2 aydır video araştırıyordum.Listeledim hepsini en iyilerini araştıdım ama 1 ayda milyonları gören videolar başladım bende artık.Vds aldım render yaptım 2-3 günden beri yapıyorum atıyorum hep kanalları 3-5 izlenimde kalıyor acaba benmi çok aceleciyim yoksa videoların ufaktan izlenim almasımı gerekirdi okadar uğraşıyoruz render işleri vs. maximum 10 izlenim aldı videolar 2 günde sizce ne yapmalıyım :)

yüksek rekabetli içerikler böyle dostum

şimdi etikete ve açıklamaya bağlı izlenimin birazda ana kanal ile aynı etiketleri girersen cok izlenim alamazsın özgünleştir ve attığın içeriğin benzeri etiket açıklama gir

yüksek rekabetli içerikler böyle dostum

Patlamasınımı beklicem yoksa başka içeriğemi yöneleyim anlamadım bekliyorum bakalım okadar uğraşalım funny çalışsam daha iyi kazanırım

Kanallara 1-2 saatlik uzun videolardan 4-5 tane atıyorum acaba çokmu atsam burda hatamı yapıyorum çizgi film çalışıyorum

kanalın tutulması lazım buda biraz zaman alır. Hızlandırmak için diğer kanaldan linkler verebilirsin.

index de bi haller var bu aralar ama bilmiyom, 2 tane videom vardı 1.sayfada 1 saat içinde biri taaaaaaa 11.sayfaya gitti diğeri 1.sayfada kaldı. aradan bi süre sonra 1.sayfada kalan videonun tam bulunduğu yere 11.sayfadaki videom geldi. 1.sayfadaki olanda gitti 3.sayfayat çook tuhaf şeyler dönüyo

karısık oldu biraz anlayana benden bi lekola :D

1 yıl burda konu okuyalım 3-4 ay içerik arıyalım tam oldu derken yine patladım tutmuyor ne yapsam olmuyor :)

---------- Spam Engelliyici 16:36 ---------- Önceki Mesaj 16:33 ----------

7/24 render yapıyorum valla şu işin özünü anlatsın biri bir buton varda benmi görmüyorum

En iyi Başlık
En iyi açıklama
En iyi etiket
Ping
En iyi içerik
En iyi render

hepsi tamam ama 2 günde 2-3 arası görüntülenme almış kanallar yüksek ihtimal onlarda benim izlemem :)

Bazı kanallar hemen açılır yol alır gider. Bazıları 4-5 ay bekler arap atı gibidir. Açıldımı durmaz. Sabretmek lazım. İkincisi özen göstermek çok önemli. Kanal açtım ekledim gittim olmaz. Yüksek rekabette şans lazım.

Çizgilerden en az 1 hafta bir şey bekleme.

Benim bir kanal ilk 2 hafta bir şey yapmadı, sonra bir an parladı. Videoların çoğu ilk sayfaya indexlendi.

bu son zamanlarda indexte sıkıntı var bir kanal için en az 10 gün beklemen lazım ben bile bir günde patlatamıyorsam video. yt indexi saglam tutuyor video attıktan 10 gün sonra falan oturuyor kanal yerine

edit: 1. sıra içinde kasma bosuna hangi kategoride girersen gir en fazla 5 gün dayanıyor sonra flagtan kapanıyor.

bu son zamanlarda indexte sıkıntı var bir kanal için en az 10 gün beklemen lazım ben bile bir günde patlatamıyorsam video. yt indexi saglam tutuyor video attıktan 10 gün sonra falan oturuyor kanal yerine

edit: 1. sıra içinde kasma bosuna hangi kategoride girersen gir en fazla 5 gün dayanıyor sonra flagtan kapanıyor.

Bahsettiğim kanallar aylardır açık benimki kapanırsa bende onlarınkini kapatırım bukadar basit :)

Çizgi filmde şans faktörü çok önemli. Biraz araştırmadan sonra çizgi film denemek istedim. Deneme amaçlı renderlayıp attığım çizgi film 2 hafta sonra 300 bin izlenim almıştı. Ondan sonra telif yedi o ayrı konu :D

Ondan sonra yine çizgiye devam ettim ve gözlemlediğim kadarıyla çizgi filmlerden bi 10 gün hiçbişey beklememek lazım

Çizgi filmde şans faktörü çok önemli. Biraz araştırmadan sonra çizgi film denemek istedim. Deneme amaçlı renderlayıp attığım çizgi film 2 hafta sonra 300 bin izlenim almıştı. Ondan sonra telif yedi o ayrı konu :D

Ondan sonra yine çizgiye devam ettim ve gözlemlediğim kadarıyla çizgi filmlerden bi 10 gün hiçbişey beklememek lazım

Hocam şans değil bence başka bir işler var sahte izlenim gibi , çizgi filmden birşey beklemıyorum hemen ama bi 20-30 izlenim alsa güzel olurdu umutlanırdık en azından :)

bak hocam bende bundan 1 ay önce böyle bi konu açmıştım tamamen şans 1 ay önce çizgi atmıştım 2 haftada 4 izlenme gelmişti dedim ki bidaha bulaşmam geçen gün kanalın birini çekerken farketmedim içinde çizgide varmış 1 haftada 870 izlendi :)
şans çok önemli yada izlenim satın alın hocam yukarılara çıkın :)
1 k izlenim bile videoda patlama yaratır

Konudaki yorumları okudum katılmadığım bir olay var 1 ayda 1 milyon izlenim alıyor bende neden almıyor :)

Bunun bir yolu var ama bunu burda yazarsam taşlarlar beni :D

Yani istersen o 1 milyon izlenime 10 günde de ulaşırsın bu gerçekten basit.

Katılmadığın bir nokta ise abone .Hiçbir önemi yok emin olun sadece 1 taktid var zaten bunu bilenler biliyor kısa sğrede nasıl çok izlenim alırım olayını anlatmaya gerek yok burda :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri