izlenimden sonra partnere/adsense geçersek para ne olur ?

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

hemato

Kayıtlı Üye
diyelim bir kanal kurduk x bi video attık
patladı 50000 izlenim oldu .
para kazanma açık ama adsense yada partnerde bağlı değil
50000 izlenimden sonra life a girdim . 50000 izlenime kadar olan para ne olur ?
50000 izlenimden sonra adsense e girdim. 50000 izlenime kadar olan para ne olur ?

Son düzenleme:
50000 izlenimden sonra adsense e girdim. 50000 izlenime kadar olan para ne olur ?

adsense girersen paran kesinleşir, partnere girersen o paran gider.

Life'da hiç bir ödeme sorunu olmadı ki bugüne kadar parası ne anlamda gitsin ? Ha kısa video ise partnerde az getirir o ayrı.

"adsense girersen paran kesinleşir" ile "Adsense bağlamadıysan parayı unut." bence de çelişiyor ya da ben de anlayamadım :)

Yani ilk arkadaş Adsense daha sonradan bağlasan bile önceki kazançlar adsense'e yansır ve kesinleşir demiş.

İkinci cümleden anladığım ise İlk önce Adsense'e bağlamadıysan o 50000 izlenme ve kazanç yanar

Hangisi doğru? :)

Para kazanma açık ama partner veya adsense bağlı değil para kazanamazsın ikisinden birine bağlaman gerekiyo.

hocam adsensede olan sürece hesapta ne varsa normalde siliniyor o parayı unut diye biliyorum ama şöyle birşeyde var mesela freedom da dashboard da kanal silinmeyene kadar ödemesi yapılır yani partnerde kazandığın para adsenseye geçmez bu bir ikincisi dashboardda kaldığı sürece parası ödenen partner şirkette iseniz paranızı alırsınız teşekkürler iyi çalışmalar...

Sen tekrar oku istersen siz giderken biz dönüyoduk önceden açılan bir sürü konu var bi zahmet okusanız bişeyler öğrenirsiniz sizde.

Hala devam ediyor mu bu çocukca "Sen giderken ben dönüyordum" muhabbetleri :) Öncelikle sakin olmalısın ben ya anlamamış ya da tam okumamış dedim bunda birşey yok yaşımda senden 10 yaş büyük sanırım, biraz saygı da gerek yani.

Konuya gelirsek, konuyu açan arkadaş para kazanması açık ama ne adsense ne partner hiçbiryere bağlanmamış ama 50000 izlenme almış kanalı, hem partnere hem adsense, bağlarsa ne olacağını sormuş ayrı ayrı.

Senin cevabın ise ikisinden birine bağlaması gerektiği yönünde. Ama arkadaş zaten muhtemelen ikisinden birine bağlayacak hangisine bağlaması gerektiğini araştırıyor.

Para kazanma açık ama partner veya adsense bağlı değil para kazanamazsın ikisinden birine bağlaman gerekiyo.

?????

Neyse ben rahatsız etmeyim seni, sen dönmeye devam et kardeşim.

Hala devam ediyor mu bu çocukca "Sen giderken ben dönüyordum" muhabbetleri :) Öncelikle sakin olmalısın ben ya anlamamış ya da tam okumamış dedim bunda birşey yok yaşımda senden 10 yaş büyük sanırım, biraz saygı da gerek yani.

Konuya gelirsek, konuyu açan arkadaş para kazanması açık ama ne adsense ne partner hiçbiryere bağlanmamış ama 50000 izlenme almış kanalı, hem partnere hem adsense, bağlarsa ne olacağını sormuş ayrı ayrı.

Senin cevabın ise ikisinden birine bağlaması gerektiği yönünde. Ama arkadaş zaten muhtemelen ikisinden birine bağlayacak hangisine bağlaması gerektiğini araştırıyor.

?????

Neyse ben rahatsız etmeyim seni, sen dönmeye devam et kardeşim.

50 bin izlenme aldım diyelim ama ne adsense ne partner bağlı değil para kazanamaz dedim neyini anlamıyorsun veya anlamıyorsunuz bilmiyorum eğer herşey böyle basit olsa bizde ayın 31 inde kanalları adsenseye bağlar para kazanma kapanma derdi olmadan paramızı alırdık ama yok öyle bi dünya.

50 bin izlenme aldım diyelim ama ne adsense ne partner bağlı değil para kazanamaz dedim neyini anlamıyorsun veya anlamıyorsunuz bilmiyorum eğer herşey böyle basit olsa bizde ayın 31 inde kanalları adsenseye bağlar para kazanma kapanma derdi olmadan paramızı alırdık ama yok öyle bi dünya.

Şimdi birincisi konuyu ben açmadım, ve sorunun cevabı hakkında herhangi bir iddiam yok. Aksine ben de cevabı merak ediyorum. O yüzden "yok öyle dünya, öyle olsa şöyle olurdu" vs tarzı konuşmalarına gerek yoktu.

İkincisi yazdığın cümle aynen bu:

Bu cümle konuyu tam okumadığını ya da yanlış anladığını gösterir.

Ama cümleyi böyle değil de

Para kazanma açık ama izlenim almadan önce partner veya adsense bağlamadıysan para kazanamazsın ikisinden birine bağlaman gerekiyordu.

şeklinde kursaydın yanlış anlaşılmaya sebebiyet olmazdı.

Üzerine de vay sen giderken ben dönüyorum, sen dönerken ben geliyordum gidiyordum bitiyordum muhabbeti. Senin yaşın küçük belki hatırlamazsın 10-15 yıl önce de vardı o muhabbet o yüzden hala devam ediyor mu bu muhabbet dedim kusura bakma.

Herneyse. Üslubun sayesinde konuya merakım kalmadı soğudum.

Ha bu arada sana zahmet olmazsa tekrar geri dönüp biraz ekstra Türkçe dersi almanı öneririm.

Son düzenleme:

Adsense için konuşuyorum. Paran yansımaz, o para içerde kalır.Bağladıktan sonraki yansıyan parayı alırsın.

Partner için bir bilgim yok maalesef.

Arkadaşım Partner için fikrim yok ama adsense için yazayım.

Önceleri para kazanmayı açıp ay sonuna doğru adsenseye bağladığın zaman paran kesinleşiyordu. Ama YT artık buna izin vermiyor. Kısaca adsenseye baglamadan onceki kazandığın paraları YT'ye helal ediyorsun.

adsenseden partnere geçersen biriken para gider, silinir.(Bizzat kendim yaşadım)
partnerden adsenseye geçersen biriken para tam ne olur onu bilmiyorum ama tahminimce oda silinir.

Son düzenleme:
hocam daha önce para kazanması açık fakat adsense'e bağlı olmayan kanalı adsense'e bağladığımda kanalın kazandığı para sonradan kesintisi ile birlikte yansımıştı fakat bu aralarda arkadaşların dediği gibi bir güncelleme varsa bilemiyorum. Ama sonuçta o reklamlar gösteriliyorsa para senin yt kanal hesabında dashboardda o paralar birikiyor yani bir şekilde alman gerek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri