İzlenimler yerlere düşüyor

• Kullanıcı Xformen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Xformen

Kayıtlı Üye
Merhaba iyi akşamlar.

Bir Youtube kanalım var buraya League of Legends videoları atıyorum genel olarak 15-25K arası bir görüntülenmeye sahibim.
19 Aralık 2018 günü izlenimler ilginç bir şekilde %60-%70 düşmüştü.3 hafta falan bu süreç devam etti sonra kendiliğinden düzeldi ve şu an 2 şubattan beri yine aynı sorunu yaşıyorum sebepsiz bir şekilde.
Aranızda aynı sorunu yaşayanlar var mı? Youtube bunu bilerek mi yapıyor anlamıyorum fakat çok iğrenç bir durum.

videoları yayınladığınız saati sürekli değiştirmeyin ayrıca video ile alakasız etiketler girerseniz youtube sizi spamlar ve en aşşağıya düşersiniz yani gereksiz etiketlerden kaçının ve içerik konusunda kendinizi sürekli yenileyin

videoları yayınladığınız saati sürekli değiştirmeyin ayrıca video ile alakasız etiketler girerseniz youtube sizi spamlar ve en aşşağıya düşersiniz yani gereksiz etiketlerden kaçının ve içerik konusunda kendinizi sürekli yenileyin

Etiket konusunda bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Aşırı alakasız etiket olmamasına rağmen birkaçını çıkarıp süreci izleyeceğim.

Merhaba iyi akşamlar.

Bir Youtube kanalım var buraya League of Legends videoları atıyorum genel olarak 15-25K arası bir görüntülenmeye sahibim.
19 Aralık 2018 günü izlenimler ilginç bir şekilde %60-%70 düşmüştü.3 hafta falan bu süreç devam etti sonra kendiliğinden düzeldi ve şu an 2 şubattan beri yine aynı sorunu yaşıyorum sebepsiz bir şekilde.
Aranızda aynı sorunu yaşayanlar var mı? Youtube bunu bilerek mi yapıyor anlamıyorum fakat çok iğrenç bir durum.

şuan aynı durumu yaşıyorum. bir zamanlar yine olmuştu kendiliğinden düzelmişti fakat şuan durumlar yine aynı. bu sefer uzun sürecekmiş gibi duruyor

Her yılın bazı dönemlerinde bu problemi yaşıyorum sonra kendiliğinden çözülüyor

Etiketle alakalı bir durum değil. Benim de attığım yeni videoların izlenme oranında %70 oranında düşüş yaşanıyor; ancak ne gariptir ki eski videolarım tatminkar bir seviyede yükseliş gösteriyor.

Etiketle alakalı bir durum değil. Benim de attığım yeni videoların izlenme oranında %70 oranında düşüş yaşanıyor; ancak ne gariptir ki eski videolarım tatminkar bir seviyede yükseliş gösteriyor.

tamam o zaman bir çoğumuzda aynı sorun yaşanıyor. düzelmesini bekleyeceğiz artık

yaklaşık 10 aydır aynı sorun bende de var

aynı sorun bende de var, yakında düzelir muhtemelen..

Merhabalar benim gerçek zamanlıdan baktığımda 48 saatte 80k izlenim var adsense yansıyan günlük 4-5k izlenim kazanç günlük 100 TL bandından 4-5 TL ye kadar düştü buna sebep olan şey nedir acaba

işin garip yanı rakip kanallar uçtu gitti, adamın abonesi benim 3'te 1'im kadardı şimdi beni 2'ye katladı, üstelik içeriğim ondan daha kaliteli, düşünsenize 460p video koyuyor adam görüntü leş laglı oyun videoları ama aranmalarda en üstte çıkıyor , sinir bozucu

Merhaba Arkadaşlar, Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum. 2 Hafta önce attığım videolar 1M 500K 300K gibi izlenirken sonra 1 haftada aynı konular ile attığım videoların hiç biri 500 izlenmeyi geçmiyor. Bir sorun var ama hala çözemedim. Acaba youtube bana engel mi koydu yoksa videoları yüklerken bir hatamı yapıyorum? Bilen biri varsa yardımcı olsun lütfen....

Merhaba Arkadaşlar, Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum. 2 Hafta önce attığım videolar 1M 500K 300K gibi izlenirken sonra 1 haftada aynı konular ile attığım videoların hiç biri 500 izlenmeyi geçmiyor. Bir sorun var ama hala çözemedim. Acaba youtube bana engel mi koydu yoksa videoları yüklerken bir hatamı yapıyorum? Bilen biri varsa yardımcı olsun lütfen....

dostum çözümü yok gibi zamanla düzelirse düzeliyor. aynısını yaşayan bir çok kişi var bende dahil. youtube spam mı algılıyor kanalı anlamıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri