Izlenimli Cizgi FIlm Kanalina Partner Araniyor Quiz MN DISI

MortalKombat

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar izlenim almis cizgi film kanalim var partner ariyorum kanala mn ile quiz disi partner varsa onericeginiz odeme sikintisi olmayan cok makbule gecer.

neden quiz dışı hocam? mn anladımda quiz dışı biraz mantıksız geldi:)

BYT NETWORK | Global Youtube Network! forumdan arkadaşın birine aitti sanırım kapananıda ödeyecegiz diyordu bir bak istersen araştır iricomun alt bayisi sanırsam

Iricom un alt bayisi değil kendisiyiz, Bee Network adi altinda Türkiye Koluyuz. Henüz tanitim konusu açmadim hazirliyorum. Herşeyi tek seferde net bi şekilde açıklayabilmek adına biraz uzun sürüyor. Ödeme tarihlerini, SAbit bir tarih yapmaya çalışıyorum.

Ama kısaca bilgi vermem gerekirse. Ödemeleriniz Quiz gibi olur, kapanan kanalın ödemesini 1 ay gecikmeli alırsınız.

Detayli bilgileri konu açıldıgında bulabileceksiniz.

Iricom un alt bayisi değil kendisiyiz, Bee Network adi altinda Türkiye Koluyuz. Henüz tanitim konusu açmadim hazirliyorum. Herşeyi tek seferde net bi şekilde açıklayabilmek adına biraz uzun sürüyor. Ödeme tarihlerini, SAbit bir tarih yapmaya çalışıyorum.

Ama kısaca bilgi vermem gerekirse. Ödemeleriniz Quiz gibi olur, kapanan kanalın ödemesini 1 ay gecikmeli alırsınız.

Hocam kusura bakmayın :) arkadaşa yardımcı olmak için yazdım o alt bayi derken küçümsemek anlamında demedim kesinlikle biliyorum tek temsilcisi türkiyeden sizsiniz Konunuzu bekliyoruz

hocam formu doldurdum bi bakin isterseniz basvurudada bulundum

davet gönderemedim, quiz groupta görünüyor kanal.
alla alla suan hic bir kanalda yokum ama quiz beni atti partnerden ne yapmam gerekiyor bi bilginiz varmi ?
WDPe5mb.png

Son düzenleme:
Quiz ile ortak veritabanı kullandığımız için gönderemiyor olabilirim. Kanal halen Quiz veritabanında görünüyor.

Merhaba arkadaslar izlenim almis cizgi film kanalim var partner ariyorum kanala mn ile quiz disi partner varsa onericeginiz odeme sikintisi olmayan cok makbule gecer.

Alakasız ama hocam ben çizgi çalısıyorum hepside quiz beni atmadılar . Quiz de böyle bir şey olmaz kanımca

hocam konuyla alakalı olduğunda bir sorum var çizgiy bağladığın quiz hesabında başka kategori kanalların varmıydı onlarla ilgili bir sorun oldumu yani çizgi var diye diğer kanallarını atma gibi bir durum varmı?

not. ikinci bir quiz açar yoluma devam ederim ancak bu olayı merak ettim

tekrar gonderirmisin usta

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri