izlenme almak için ne yapmalıyım?

kaantalha

Kayıtlı Üye
Web sitesi
hizlizayiflamayontemlerim.blogspot.com.tr
Hayırlı cumalar herkese.

Bu foruma kayıt olalı 1 yıldan fazla oldu. ilk başlarda serkan hocamın videolarını ve yazılarını okumakla başladım. Hala forumda bir çok kişinin yazılarını okumaya devam ediyorum. Yakında da kısmet olursa özgün videolara başlamayı düşünüyorum fakat benim küçük bir sorunum var.

Dünyanın en iyi en eşsiz videoları bende olsun bu videoları kanala atayım kimse izlemez. 10 gün sonra biri spamlar zengin olur :)

İşte sorunum bu. Yarın bugün özgün videolar atmaya başlayınca o zaman hiç izlenme alamıcam. Benim videolarda yaptıklarım şunlar:

-Başlığı düzgün ve ilgi çekici olacak şekilde giriyorum.

-Açıklamada video ile ilgili birkaç cümle yazı ve onların altına bir iki tane etiket yazıyorum.

-Etiket kısmına yt arama çubuğundan bakarak aranan etiketleri giriyorum.

-video yayınlandıktan sonra ping ve google indexletiyorum.

-Ardından imleme yapıp sosyal medyada linkleri paylaşıyorum.

Hala izlenme almayınca çok izlenen kendi videom ile alakalı videoların altına kendi videolarımın linkini koyuyorum.

ve hala izlenme almıyor videolarım. Az önce gördüm abonesi olmayan kanalın teki eski bir çizgi filmi atmış 2 saatte 7k görüntülenmesi var. Bu yüzden forum üyelerine bir danışmak sizden akıl almak istedim. Siz bana ne önerirsiniz. Bu konu hakkında?

bu sadece sizin değil youtuberlerin genel sorunu. Özgün çalışacağımdan kasıt kendi videolarınız ise 3-5 video ile bu iş olmaz. atayım herşey izlenir mantığı yanlış özgünde istikrar önemlidir. 1 aydır her gün geceleri uykusuzum. Henuz parada kazanmış değilim. özgün maalesef böyledir. videolarda devamlılığı sağlamak önemlidir. Hergün video atman lazım.

Dostum sakın yılma. Çektiğin videoların arkasına kanal ismini bir şekilde yerleştir. Yani programla değil. Örneğin videoyu bir masada çekiyorsan kanal ismin ve logon mutlaka arka planda olsun. Ondan sonra spam yapsınlar da görelim... Tek telifte kanalını kopyalayanı bitirirsin. Yılmadan çalış. Ben de özgün işini gireli 6 ay kadar oldu. Şimdilik ayda 350 dolar civarı kazanıyorum. Sen de kazanırsın..

kolay gelsin

bu sadece sizin değil youtuberlerin genel sorunu. Özgün çalışacağımdan kasıt kendi videolarınız ise 3-5 video ile bu iş olmaz. atayım herşey izlenir mantığı yanlış özgünde istikrar önemlidir. 1 aydır her gün geceleri uykusuzum. Henuz parada kazanmış değilim. özgün maalesef böyledir. videolarda devamlılığı sağlamak önemlidir. Hergün video atman lazım.

Hocam doğru istikrar önemli ama korkuyorum senin gibi 1 ay boyunca çalışıp karşılığını alamamaktan.

Dostum sakın yılma. Çektiğin videoların arkasına kanal ismini bir şekilde yerleştir. Yani programla değil. Örneğin videoyu bir masada çekiyorsan kanal ismin ve logon mutlaka arka planda olsun. Ondan sonra spam yapsınlar da görelim... Tek telifte kanalını kopyalayanı bitirirsin. Yılmadan çalış. Ben de özgün işini gireli 6 ay kadar oldu. Şimdilik ayda 350 dolar civarı kazanıyorum. Sen de kazanırsın..

kolay gelsin

Teşekkürler öneri için cesaret geldi vallahi. İnşallah emeğinin karşılığını kat kat alırsın Allah bereket versin hocam.

%100 özgünse iwocan ile görüşün gerekli bilgiyi verir sana

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] ın networke bağla kanalı.

hocam aklımda yeni bir düşünce var bir ucundan tutayım eğer devam edersem bir yardım isterim kabul ederse. teşekkürler bu arada.

Videoyu başlık etiket açıklama olarak doğru düzenlemekle iş bitmiyor.
Önemli olan izlenim alabilecek içerikler üretebilmekte
Youtube taki bilenen bir çok kategoride yüzbinlerce video bulunuyor. Bunlar içeriside senin videonun izlenebilme olasılığını düşüneceksin.

Eğer sağlam adımlar ile başlamayı düşünüyorsan çalışacağın içeriğin rekabeti az (yani o kategoride youtube taki video sayısı az), ama aranma hacmi yüksek olmalı.

Buna uygun bir kategoriyi özgüne başlamadan önce araştır bulmaya çalış, hatta üretmek istediğin içerikte özgüne başlamadan önce spamlayarak izlenmesini kontrol et, eğer iyi izlenim alıyorsan o zaman başla. ;)

Seo çalışman için birşey yazamayacağım ama son olarak yazdığın maddede 2 saatte çizgi filmin 7k izlenim aldığını yazmışsın bu videolar kesinlikle gerçekten 2 saatte atılmış videolar değil gizliye alınıp açılıyor anlamıyanlarda iyi izlenmiş 2 saatte diyerek ilgisini çekiyor ve onlarda izliyor videoyu yani bir nevi izleyici arttırmak için bir taktikdir.

Günlük organik videolarına 150 ile 200 civarı organik izlenim sağlayabilirim hocam ayda bir videona 5000 bin organik sağlayabilirim fazlası birden zarar olur kesinlikle detay istiyorsan pm gönder hocam

hocam şöyle bişey söyliyeyim özgünü bilmiyorum ama eğer çalıştığınız kategorilerde rakipleriniz varsa onların girdiği etiket,başlık,açıklamalara iyi bakın derim ben

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri