İzlenme almayan videolar için neler yapıyorsunuz, yapılabilir?

mutluhan

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.mutluhanbiter.com
Merhabalar,

Sizlerde de oluyordur bazı videolar patlama yaşıyor izlenme alıyor, bazıları pek izlenmiyor. İzlenme almayan videolar için neler yapmak gerekir, ne yapmalıyız?

- Facebook, twitter, pinterest, tumblr vs gibi sitelerde video linklerimizi paylaşıyoruz bunu herkes uyguluyordur.

- Video ismini, thumbnail(küçük resim), açıklama kısmını kısa süreli aralıklarla değiştirip ve daha sonra sabit ne olacak ise onları uyguluyoruz.(Bunu forumda bir arkadaş paylaşmıştı. Sanırım yeni yükleyince işe yarıyor ama eskiler içinde yapıyorum ben)

-Pingleme işlemini yapıyoruz.
Bilmeyenler için pingleme adresi;
https://pingler.com/

- Patlama yaşayan videolara "ek açıklama" koyarak diğer hit almasını istediğimiz videoların linkini ekliyoruz.

- Thumbnail(küçük resim) kaliteli bir şey koyuyoruz ilgi çekici.

- Son olarakta açıklama kısmına en çok aranan kelimelerden 6-7'ye yakın yazıyoruz veya yazıyorum. Daha çok ve ya az yazanda vardır.

Başka bir şeyler katmak isteyen var mı?

"Sadece izlenme almayan videolar için yazı yoktur, genel yazdım."

Herkese teşekkürler.

İzlenme bence kategori ile alakalı birşey izlenmeyecek bir video ise ne yaparsanız yapın izlenmiyor.

Ancak içerik aynı hocam biri patlıyor, diğeri 4-5K civarlarında kalıyor.

Konuyu baltalamak için yazmıyorum bunu belirteyim önce.

Bir anda hit alan bir videonun izlenim oranları aynı videoyu atan diğer kişilerden çok çok daha fazladır önemli olan kanalınızın abone sayısı bir videoyu attığınızda 301+ ya takılıyorsa izlenecek kategori arama hacmi yüksekse video patlar veya kesin izlenir arama hacmi yüksek eşsiz bir video bulup atacaksanız videoya hit çektirmek daha mantıklı herşey arama hacmi yüksek videoları 1. sayfada çıkartmak 3 gün kalması yeterli ondan sonra ana sayfada düşse bile video günlük izlenimleri çok çok yüksek oluyor. ama 0 hit ile atılan bir videonun ne yaparsanız yapın izlenme tutma oranı çok düşüktür

Konuyu baltalamak için yazmıyorum bunu belirteyim önce.

Bir anda hit alan bir videonun izlenim oranları aynı videoyu atan diğer kişilerden çok çok daha fazladır önemli olan kanalınızın abone sayısı bir videoyu attığınızda 301+ ya takılıyorsa izlenecek kategori arama hacmi yüksekse video patlar veya kesin izlenir arama hacmi yüksek eşsiz bir video bulup atacaksanız videoya hit çektirmek daha mantıklı herşey arama hacmi yüksek videoları 1. sayfada çıkartmak 3 gün kalması yeterli ondan sonra ana sayfada düşse bile video günlük izlenimleri çok çok yüksek oluyor. ama 0 hit ile atılan bir videonun ne yaparsanız yapın izlenme tutma oranı çok düşüktür

Estağfurullah hocam ne baltalaması, yorumunuz için teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri